Nora's Diaries

Így festhetsz rózsás manikűrt

Mint már írtam, igyekszem ismét erősíteni a körmös vonalat is a blogon, ezért hozok nektek egy újabb bejegyzést, ezúttal saját videóval. Hiszen írhatom én nektek, hogy milyen könnyű és bárkinek menni fog! Így hitelesebb a cikk, ezért igyekszek ezentúl videót párosítani a manikűrös posztokhoz. Mit szóltok? A virágos manikűrök egyre népszerűbbek, ahogy beköszönt a jó… Tovább »

Egyszerű körmök az ünnepekre

Nem csak az otthonunkat, de a körmeinket is szeretjük az évszaknak, a hangulatnak és az ünnepeknek megfelelő köntösbe bújtatni.     Nincs ez másképp nálam sem, hiszen manikűr mániás vagyok, éppen ezért készítettem is két egyszerűen kivitelezhető, de mutatós manikűrt a karácsonyra és télre hangolódva. Nem kell mindig túlbonyolítani, az egyszerű minták is nagyon mutatósak… Tovább »

Cica smink egyszerűen! (videó)

Bár nem magyar ünnep a halloween, a dekorációval és jelmezekkel azért valljuk be, szeretünk eljátszani és kigondolni.     Mivel a Youtube csatornám is működik, így gondoltam, idén én is eljátszom egy kicsit a gondolattal, hogy mi lenne, ha… Így született meg ez a cica smink, amit azért osztok meg veletek itt is, mert az… Tovább »

Márvány mintás manikűr egyszerűen (videó)

Dübörög az ősz, a körmökre pedig előtérbe kerülnek a sötétebb színek és letisztultabb minták. Így jött nekem az olajzöld és a márvány minta párosa.     Mint tudjátok, egy ideje géllakkozom magamnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem bíbelődöm mintákkal, hiszen ezzel is könnyen elkészíthetőek. A márvány minta régóta a “mumusom”, soha nem sikerült… Tovább »

DIY meglepetés csokiból

Mint mindig, úgy most sem bírtam ki, hogy ne lepjem meg valamivel. Így történt, hogy “tortát” készítettem neki csokoládéból és csokoládéból, és még egy kis csokoládéból.     Az elkészítését pedig miért nem osztanám meg veletek? Az elkészítése egyébként nagyon egyszerű, kis türelem kell hozzá, viszont annál látványosabb, ha készen van. A költsége sem túl… Tovább »

Csomagom érkezett – Lush, Manna szappan (videó)

  Újabb hét, újabb videó! Egyelőre csak a legújabb natúr kozmetikum csomagjaimat mutatom meg nektek, de már tesztelés alatt áll mind, így sorra jönnek majd róluk a bejegyzések is. Hogy ne csak ilyen jellegű videóim legyenek, írjátok meg itt vagy a videó alatt kommentben akár, hogy milyen témában látnátok szívesen videót tőlem? Addig is itt… Tovább »

Sminkrutin a hétköznapokra (videó)

Úgy gondolom, a mindennapok során nem kell túl sok sminket magunkra pakolni, hiszen más embernek tűnünk, mint akik alatta vagyunk és lehet, hogy pont azokat a vonásainkat takarjuk el vele, amelyek másoknak kedvesek lehetnek. Nem azt mondom, hogy dobja el hétköznapokra a sminket mindenki, de miért esnénk túlzásokba? Mindenki szép valakinek, még ha önmagának nem… Tovább »

Júliusi szerzemények – videó!

Már javában tart az augusztus, így elérkezettnek láttam, hogy összeszedjem nektek a júliusi szerzeményeimet. A Youtube csatornámat szeretném ténylegesen beindítani, így ez a szerzemény adag most videó formájában kerül bemutatásra. A nagy izgalomban sajnos néhány dolog kimaradt, de örülök, hogy belevágtam! Szívesen fogadok ötleteket, javaslatokat arra vonatkozóan, hogy melyik bejegyzés típusokat látnátok szívesen ezentúl videó… Tovább »

Fesztivál smink inspiráció – videó

Sokszor említettem már nektek, hogy szeretnék a blog mellé egy videó csatornát is elindítani. Húztam halasztottam, egy verseny miatt azonban belevágtam és felkerült az első videóm. Nem volt könnyű, háromszor kellett felvennem, de nem akartam feladni, ezúttal nem! Egy valóban hordható, fesztivál sminket készítettem el, fogadjátok szeretettel. Iratkozzatok fel a csatornára, ezentúl rendszeresen jelentkezem majd… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!