Nora's Diaries

Így indítsd színesen a tavaszt!

Itt a tavasz, ilyenkor nem csak a természet, de mi is a színekre törekszünk, akár tudatosan, akár tudat alatt, de a napsütéshez jókedv párosul, ami maga után vonja a színeket is. Ezeket belecsempészhetjük az életünk minden területébe: egy új rúzs, egy színes kaspó vagy egy élénk irattartó az irodába. Ugye, milyen egyszerű? Vidámabbá tesz, feltölt,… Tovább »

Parfüm kívánságlistám

Parfümökről ritkán esik szó a blogon, pedig odavagyok értük, ezért idén felélesztem a Fragrance Friday rovatot is.     Az illatok nagyon közel állnak hozzám, ha lehet ilyen írni és bár szép számmal sorakoznak parfümös üvegek a polcaimon, azért van még néhány kiszemeltem, amit nem rég fedeztem fel vagy éppen már régóta áhítozom utána. Miért… Tovább »

Hogyan készülök én a karácsonyra?

Röviden: mániákusan és őrülten. Na de fejtsem ki bővebben is. Szeptember végén engem már nagyban elkap a karácsonyi láz, így viszonylag hosszú időm van hangolódni.     Ajándékok kitalálása, karácsonyi filmek és zene lejátszási listák beépítése a mindennapokba. Ezzel a két dologgal le is nyugszom és november végén kapom magam, hogy a nagy elvarázsoltságban még… Tovább »

Karácsonyi kívánságlistám – Kiegészítők

Odavagyok a kiegészítőkért, legyen szó karkötőről, gyűrűről, táskáról vagy sapkáról, minden jöhet és minden mennyiségben.   Miután a sminkes listám elkészült (itt elolvashatod), hozom az ígért kiegészítőket tartalmazót is. A megfelelő ékszer és táska sokat dobhat az amúgy nem túl izgalmas megjelenésünkön, ezért számomra nagyon fontos, hogy ezekből elegendő legyen. Van is szép gyűjteményem, de… Tovább »

Saját karácsonyi ékszerkollekcióm lett! – Baby, it’s cold outside!

Igen, ez a cím megérdemli a felkiáltójelet. Imádom a karácsonyt, szeretem az ékszereket, preferálom a magyar tervezőket és mindig is kreatív voltam… nagyjából így született meg az ötlet.   Az EFZSÉ – by Zsanett Fábián márkával többször is találkozhattatok már a blogon, a Facebook oldalon pedig szinte naponta osztok meg valami egyedit tőle, mert nagyon… Tovább »

Szerelemben egy várossal

Ahány város, annyi gyönyörű látvány kis hazánkban és szerte a nagyvilágban is. Én mégis egy olyan várossal estem szerelembe, ami a miénk.     Aki emlékszik erre a bejegyzésemre, az tudhatja, hogy Budapest számomra fontos volt a kirándulások listáján, ugyanis szégyen, nem szégyen, sosem volt még alkalmam turistáskodni a fővárosunkban a 24 évem alatt, mindig… Tovább »

Ha egy napra Ő lehetnék

Az Ő bőrébe bújnék, csupán 24 órára. Mi az egy egész életből? Egy apró morzsa csupán, de én oly sok mindent megérhetnék. Egyetlen napot kérnék az Ő életéből, hogy megérthessem a szerelmét, a gondjait, a mozdulatait, minden mozdulatát. Milyen lehet a világ az Ő szemével? A legfontosabb: Milyen lehetek én az Ő szemével? Miként lát… Tovább »

Élménybeszámoló – Első találkozásom a tengerrel

Akik követnek Facebookon vagy Instagramon, azok láthatták, hogy volt szerencsém 6 napot eltölteni Horvátországban, ami az első tengerparti élményemet jelentette. Biztosan mindenki elképzeli valahogyan, milyen lesz elsőként átélni valamit, legyen az a tenger látványa vagy éppen a bungee jumping. Én is elképzeltem, de minden gondolatomat felülmúlta, amikor érkezésünk napján leülhettem a parton és csodálhattam, hallgathattam,… Tovább »

2 éves a blog – ünnepeljünk nyereményjátékkal!

Ma 2 éve, hogy megírtam az első bejegyzést. Akkor még nem is sejtettem, hogy megírom majd a sokadikat is. Tudtam, hogy komolyan akarom venni, de azt nem tudtam, hogy sikerülni is fog. Nem foglak titeket számokkal untatni, növekednek szépen mindenhol a maguk ütemében, nem sietek sehova. Az biszont plusz öröm, hogy éppen pár napja lépte… Tovább »

Kitűzted? Érd el!

A héten futás közben töprengtem azon, hogy mikor érem már el a célomat, azt az alakot, amit meg akarok szerezni és megtartani, akkor is, ha 10x kell nekiindulnom. Rájöttem, pont ez a titok nyitja: nem szabad feladni. Én is belekezdtem már többször és alább is hagyott ugyanennyiszer a lelkesedésem, de mindig megráztam magam és a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!