Nora's Diaries

Születésnapi kívánságlistám

A szülinapomat mindig izgatottan várom, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én általában alig várom. Most sincs ez másképp, május 3-án betöltöm a 25. életévemet, ami kicsit ijesztő szám, de az idő múlását nem állíthatom meg.   Ez a nap együtt jár az álmodozással, így most csokorba szedem nektek azokat a termékeket, ruhadarabokat és… Tovább »

Megéri újrakezdeni?

Sokszor hallja az ember lánya, amikor valamibe ismét fejest ugrik, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó. Aztán persze dacosan, már csak azért is belevágunk, mert ki, ha én nem?! Aztán hallgathatod, hogy úgysem fog menni, mert először sem működött, ötödszörre sem és most sem fog, de csak azért is hajszolod tovább azt az idillt,… Tovább »

Így indítsd színesen a tavaszt!

Itt a tavasz, ilyenkor nem csak a természet, de mi is a színekre törekszünk, akár tudatosan, akár tudat alatt, de a napsütéshez jókedv párosul, ami maga után vonja a színeket is. Ezeket belecsempészhetjük az életünk minden területébe: egy új rúzs, egy színes kaspó vagy egy élénk irattartó az irodába. Ugye, milyen egyszerű? Vidámabbá tesz, feltölt,… Tovább »

Parfüm kívánságlistám

Parfümökről ritkán esik szó a blogon, pedig odavagyok értük, ezért idén felélesztem a Fragrance Friday rovatot is.     Az illatok nagyon közel állnak hozzám, ha lehet ilyen írni és bár szép számmal sorakoznak parfümös üvegek a polcaimon, azért van még néhány kiszemeltem, amit nem rég fedeztem fel vagy éppen már régóta áhítozom utána. Miért… Tovább »

Hogyan készülök én a karácsonyra?

Röviden: mániákusan és őrülten. Na de fejtsem ki bővebben is. Szeptember végén engem már nagyban elkap a karácsonyi láz, így viszonylag hosszú időm van hangolódni.     Ajándékok kitalálása, karácsonyi filmek és zene lejátszási listák beépítése a mindennapokba. Ezzel a két dologgal le is nyugszom és november végén kapom magam, hogy a nagy elvarázsoltságban még… Tovább »

Karácsonyi kívánságlistám – Kiegészítők

Odavagyok a kiegészítőkért, legyen szó karkötőről, gyűrűről, táskáról vagy sapkáról, minden jöhet és minden mennyiségben.   Miután a sminkes listám elkészült (itt elolvashatod), hozom az ígért kiegészítőket tartalmazót is. A megfelelő ékszer és táska sokat dobhat az amúgy nem túl izgalmas megjelenésünkön, ezért számomra nagyon fontos, hogy ezekből elegendő legyen. Van is szép gyűjteményem, de… Tovább »

Saját karácsonyi ékszerkollekcióm lett! – Baby, it’s cold outside!

Igen, ez a cím megérdemli a felkiáltójelet. Imádom a karácsonyt, szeretem az ékszereket, preferálom a magyar tervezőket és mindig is kreatív voltam… nagyjából így született meg az ötlet.   Az EFZSÉ – by Zsanett Fábián márkával többször is találkozhattatok már a blogon, a Facebook oldalon pedig szinte naponta osztok meg valami egyedit tőle, mert nagyon… Tovább »

Szerelemben egy várossal

Ahány város, annyi gyönyörű látvány kis hazánkban és szerte a nagyvilágban is. Én mégis egy olyan várossal estem szerelembe, ami a miénk.     Aki emlékszik erre a bejegyzésemre, az tudhatja, hogy Budapest számomra fontos volt a kirándulások listáján, ugyanis szégyen, nem szégyen, sosem volt még alkalmam turistáskodni a fővárosunkban a 24 évem alatt, mindig… Tovább »

Ha egy napra Ő lehetnék

Az Ő bőrébe bújnék, csupán 24 órára. Mi az egy egész életből? Egy apró morzsa csupán, de én oly sok mindent megérhetnék. Egyetlen napot kérnék az Ő életéből, hogy megérthessem a szerelmét, a gondjait, a mozdulatait, minden mozdulatát. Milyen lehet a világ az Ő szemével? A legfontosabb: Milyen lehetek én az Ő szemével? Miként lát… Tovább »

Élménybeszámoló – Első találkozásom a tengerrel

Akik követnek Facebookon vagy Instagramon, azok láthatták, hogy volt szerencsém 6 napot eltölteni Horvátországban, ami az első tengerparti élményemet jelentette. Biztosan mindenki elképzeli valahogyan, milyen lesz elsőként átélni valamit, legyen az a tenger látványa vagy éppen a bungee jumping. Én is elképzeltem, de minden gondolatomat felülmúlta, amikor érkezésünk napján leülhettem a parton és csodálhattam, hallgathattam,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!