Nora's Diaries

Alapdarabok a nyaralásra

Bár már augusztus van, legtöbben ebben a hónapban és szeptemberben tudnak időt szánni a nyaralásra, így egyáltalán nem késő megírnom ezt a posztot. Hogy legyen mit felvennünk, de a bőröndbe is beférjen  holmink, vigyünk magunkkal inkább remekül kombinálható alapdarabokat!   A fürdőruhákat nyilván senki nem felejti otthon, viszont pakoláskor (jómagam legalábbis) sokat vacillálunk, hogy vajon… Tovább »

Élménybeszámoló – Első találkozásom a tengerrel

Akik követnek Facebookon vagy Instagramon, azok láthatták, hogy volt szerencsém 6 napot eltölteni Horvátországban, ami az első tengerparti élményemet jelentette. Biztosan mindenki elképzeli valahogyan, milyen lesz elsőként átélni valamit, legyen az a tenger látványa vagy éppen a bungee jumping. Én is elképzeltem, de minden gondolatomat felülmúlta, amikor érkezésünk napján leülhettem a parton és csodálhattam, hallgathattam,… Tovább »

Így spórolhatsz a nyaraláson

Spórolni mindenen lehet, ezt jobb ha mindenki most megjegyzi. Nem mindenből a drágább vagy a márkásabb a jobb, sőt! Nyaraláskor sem kell rögtön minden ajánlatra igent mondani, érdemes hónapokkal előtte folyamatosan csekkolni a lehetőségeket. Ha megengedheted magadnak, ha nem, akkor is van jó néhány dolog még az utazás előtt, amin már sok pénzt megspórolhatsz magadnak…. Tovább »

Szerzemények a nyaralásról

Mivel végig elég hűvös időnk volt, így a fürdésre nem sok idő ment el, helyette más programot kellett keresnünk. Első nap az eső elől húzódtunk be a Sió Plázába, s ha már ott voltunk, mindenki vásárolt is. Konkrét lista élt a fejemben, miket kell vennem őszre, csak kb. októberre terveztem. 😀 Ezeket a darabokat összesen… Tovább »

Mi legyen a neszeszerben, ha nyaralni mész?

Nos, a legfontosabb, hogy ne akard belepakolni a fél lakást. Szükségtelen. Mivel 3 héten belül én is nyaralni megyek, így ez számomra is hasznos bejegyzés, hiszen fotózás és írás közben magamnak is elkészült a lista. Sokáig én is azon az elven kezdtem a tervezést, hogy inkább legyen nálam mindenem, mint sem hogy valaminek hiányát érezzem…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!