Nora's Diaries

Tavaszi kombinációk körömre I. | nails

Mindenkinek megvannak a saját kedvenc színei, ha körömlakkokról van szó, ám sokszor nem tudja mivel volna érdemes kombinálni vagy melyik másik színnel mutatna meglepően jól. Sokszor félünk felkenni, mert elronthatjuk a lakkozást vagy ha kiderül, hogy mégsem mutatnak jól egymás mellett, kezdhetjük elölről. Ebben a kis mini-sorozatban hetente hozok egy olyan párost, amire elsőre talán… Tovább »

Februári szerzemények – Szépségápolás, ékszerek | haul

Az év eleji szerzeményes bejegyzés óta megint összegyűlt néhány újdonság, így megmutatom nektek, hátha ti is kedvet kaptok hozzá vagy éppen hasonlót kerestek. Vásároltam, tesztelésre és ajándékba is érkeztek a holmik. Igyekeztem nem szórni a pénzem, szeretnék majd inkább tavasszal egy nagyobb bevásárlást, hozok is majd egy kívánságlistás bejegyzést. Hozok még egy ilyen bejegyzést majd,… Tovább »

Manikűrvadász 18.

Mondhatnám, hogy csak rosszul időzítettem a bejegyzést, de becsülettel bevallom, hogy úgy elfelejtettem a vadászatot, ahogy van. A párok kihirdetése után rögtön elkezdtem vadászni a nekem szánt pár, Judy manikűrjei közül, néhányat el is mentettem, egy szabadnak gondolt napra állítottam is be emlékeztetőt, hogy elkészítem és befotózzam a manikűrt…de a munka besűrűsödött, fáradt és nyúzott… Tovább »

Spring is in the air

Úgy tűnik, végre rendeződni látszik az időjárás önmagával való vitája és visszatérhet végre a napsütéses tavasz. Ezen felbuzdulva előkaptam a kedvenc lakkom, a Beach Bag-et, majd képzeletben hozzátársítottam a fehér-ezüst mintát. Tudtam, hogy szeretni fogom, így is lett. Tegnap készültem el vele, azóta nézegetem, valamiért olyan vagány, tavaszias, már-már nyárias hatást kelt. Ez az egyetlen… Tovább »

Manikűrvadász 15.

  Sziasztok! Végre ismét egy vadászat, amiben részt vehettem. Ezúttal Panni rendezte meg, aki Karolina blogját sorsolta nekem. Nem ismeretlen számomra, hiszen a munkája igen csak követni való, nagyon szép manikűröket készít. Én most ezt választottam, ezt éreztem magaménak. Kicsit egyszerűbb verzióban készítettem el, a mintát csak egy ujjamra festettem meg, és lakkok terén is… Tovább »

Red ‘n’ wild

Ezt a manikűrt néhány hete viseltem és fotóztam be, gondoltam ideje feltenni ide Nektek is. Két kedvencem találkozása ez a lakkozás. Amikor nem tudom, mit kenjek fel rá szín-ügyileg, olyankor mindig a pirosért nyúlok, ez a kedvenc színem a körmeimen, meg úgy általában is. Örök. Amikor pedig mintára vágyom, mégsem jön az ihlet, olyankor mindig… Tovább »

Decemberi szerzeményeim

Sziasztok! Régen volt már haul poszt, gondoltam itt az ideje egy újabbnak. 🙂 Most a haj-és testápolásé a főszerep, lássuk mivel gazdagodtak a polcaim. 😀   Hajápolás Télen mindig nagyobb figyelmet fordítok a hajamra, habár alapjáraton nem “kényes”, azért a hideg időjárás megköveteli a kicsivel nagyobb odafigyelést. Mint már egy korábbi bejegyzésemben ( ITT )… Tovább »

Nails – Tribal

Itt a hét közepe, ideje volt valami újat alkotnom az előző manikűröm helyére. 🙂 Tudtam, hogy türelmes kedvemben vagyok ma, ezért mintát szerettem volna, így született meg ez a mai manikűr. 🙂 Az inspirációul szolgáló képet instagramról töltöttem le, nem tudom már a felhasználót, de egy ügyes, külföldi körmös lány. 🙂 Minden nap lementem a… Tovább »

Nails – Dots

Sziasztok! Újabb manikűrrel jövök és a hétvégén még várható egy. 🙂 A mai egy színes, vidám, mintás manikűr. A színeket szeretem halmozni a körmeimen, de eddig a mintákat nem kevertem. Pedig milyen jól néz ki! 🙂   Mivel végre bloggerként nevezhettem a Manikűrvadász 11. fordulójára, ezért szeretném, ha lenne miből válogatnia annak, aki az én… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!