Nora's Diaries

Manikűrvadász 19. forduló

Újabb fordulóhoz érkeztünk, s egy ideig nekem ez az utolsó is, kicsit belefáradtam a lakkozásba az utóbbi hetekben, inkább körmösre bízom a dolgot. Mint mindig, ennél a fordulónál is izgatottan vártam a párok sorsolását. Tőlem Mazsola vadászott, én pedig Fanni blogján indultam vadászatra. Rengeteg szép manikűrrel találkoztam nála, a szemem azonban ezen a tollas alkotáson… Tovább »

Manikűrvadász 18.

Mondhatnám, hogy csak rosszul időzítettem a bejegyzést, de becsülettel bevallom, hogy úgy elfelejtettem a vadászatot, ahogy van. A párok kihirdetése után rögtön elkezdtem vadászni a nekem szánt pár, Judy manikűrjei közül, néhányat el is mentettem, egy szabadnak gondolt napra állítottam is be emlékeztetőt, hogy elkészítem és befotózzam a manikűrt…de a munka besűrűsödött, fáradt és nyúzott… Tovább »

Manikűrvadász 17. forduló

Újabb fordulónak jött el az ideje, mindig nagyon izgatott vagyok, hogy ki mit alkotott újjá a neki sorsolt párjától. Én Petra blogját kaptam páromul, aminek örültem, mert eddig nem ismertem, pedig nagyon változatos manikűröket készít, így a választás sem volt egyszerű. Végül a Carrie sorozat által inspirált manikűrre esett a választásom, hiszen igazán színes, vidám… Tovább »

Manikűrvadász 16.

Ismét vadászatra került a sor. Izgultam,hogy kit/kiket kapok párként. Nekem a házigazdától, Izabellától kellett vadásznom és tudtam,hogy bőven lesz miből válogatnom,hiszen rengeteg szebbnél szebb munkája van. Végül egy olyan mintát választottam, ami hozzám is közel áll, illetve most a színeken és a koncepción sem változtattam, nagyon elnyerte a tetszésemet az eredeti manikűr: ITT A homoklakk… Tovább »

Manikűrvadász 15.

  Sziasztok! Végre ismét egy vadászat, amiben részt vehettem. Ezúttal Panni rendezte meg, aki Karolina blogját sorsolta nekem. Nem ismeretlen számomra, hiszen a munkája igen csak követni való, nagyon szép manikűröket készít. Én most ezt választottam, ezt éreztem magaménak. Kicsit egyszerűbb verzióban készítettem el, a mintát csak egy ujjamra festettem meg, és lakkok terén is… Tovább »

Manikűrvadász 13.

Sziasztok! A előző vadászatról sajnos lemaradtam, de ezt időben észrevettem, sikerült elcsípnem a jelentkezést. Párként Bandita blogját, egy számomra ismeretlen blogot kaptam, ami mindig öröm. Sajnos nagyon nehezen tudtam azt a manikűrt kiválasztani, amit magaménak is érzek, mert teljesen másképp alkot mint én, hiszen ahogyan láthatjátok majd nála, ő igazán nőiesen lakkoz. 🙂 Végül sikerült… Tovább »

Manikűrvadász #11

Sziasztok! Nagyon izgatott vagyok, eddig csak olvashattam a Manikűrvadászról, most végre én is a részese lehetek! 🙂 Nagyszerű érzés. Judit blogját kaptam, aminek örültem, mert eddig nem olvastam a blogját, szeretek új dolgokra bukkanni. 🙂 Nehéz volt manikűrt választanom, sokat használ matricát, amit meg is értek, hozzáértően rakja fel, szépen dolgozik. :)Végül megtaláltam azt, amit… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!