Nora's Diaries

Így használd másképp a sminktermékeidet

Bizonyára a legtöbb nő ismeri, hogy melyik sminktermék hová való, mivel mutat jól, melyik a legmegfelelőbb textúra. Igaz? De néhány terméket másra is lehet használni, mint amire azt kitalálták! Mint tudjátok már sokan, a Fashionfave online magazin egyik szerkesztője is vagyok, és amikor oda hasznos cikket írok, azt veletek is szeretném megosztani, ezért hozok most… Tovább »

Romantikus, rózsaszín smink Valentin napra

Én is szentelek egy posztot a Valentin napnak, ezúttal smink formájában, hiszen arról úgyis ritkán írok a blogon.     Nem szoktam nagy feneket keríteni ennek a napnak, a párom sem, megnéztük az új 50 árnyalat filmet ( ami nem mellesleg nagyon jó!) és itt azt hiszem kimerül az ünneplés. Sminkkel játszani viszont szeretek, úgyhogy… Tovább »

Essence “we are…” Valentin napi trendkiadás

Idén lesz egy új szokásom: Igyekszem majd poszt formájában beszámolni nektek a várható újdonságokról, hogy ti is képben legyetek.   A sort az essence Valentin napi trendkiadásával nyitom meg, amely a “we are…” nevet viseli.     “Valentin napra érkezik az új essence-“we are…” trendkiadás, mely 2017. januártól februárig ünnepli az összes egyedi barátságot. A… Tovább »

A tökéletes szemöldök titka

Nekünk nőknek sok kritikus pontunk van az arcukon, a legkritikusabb talán a szemöldökünk. Miért? Ha semmi sminket nem viselünk, akkor is keretet ad az arcunknak és dobnak valamennyit a külsőnkön. Nagyon nehéz jól eltalálni a színt, a formát és egyáltalán a hozzánk passzoló szemöldököt, de nem lehetetlen! Egy kis gyakorlással könnyen kialakítható a hozzánk tökéletesen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!