Nora's Diaries

A nyár legmenőbb táskáit egy magyar tervező alkotta meg nekünk

Nyáron nagyobb hangsúlyt kapnak a kiegészítők, hiszen nem kell tonnányi ruhába és hatalmas, zsák-szerű kabátba burkolnunk magunkat és bátran játszhatunk a mintákkal, színekkel is. De még micsoda színekkel és mintákkal! Én egy jó ideje tagadhatatlanul táska-mániában szenvedek, leginkább a hátizsákok ejtettek rabul az elmúlt kb. 1 évben. Praktikusak, kényelmesek, nem verik az oldalunkat séta közben… Tovább »

Amikor a bőrtáska és az ékszer találkozik

Ma egy olyan márkát hoztam el nektek, amelyet már nagyon régóta figyelek, csodálok, így ideje volt, hogy nektek is elhozzam és megismertessem veletek a minőségi bőrtáskák tervezőjét, Lénát, aki a Nelz táskák mögött áll. Én magam még a Red Rouge webáruház kínálatát böngészve találtam rá a márkára és azonnal megfogott, hogy igazán minőségi és szépen… Tovább »

“A táska az a kiegészítő, ami elengedhetetlen egy nő számára.” | Everann

Folytatódjék a hazai divattervezők és tehetségek bemutatása! Legújabb alanyomra az Instagramon bukkantam rá és azonnal megfogott a ruhák letisztult eleganciája, egyszerűsége.   Az Everann márka ruhákat dobott a piacra, amelyek egyszerű szabásúak, de van bennük egy-egy plusz – egy érdekes ujj megoldás, egy szexi kivágás, ezért rögtön megfogott. Szeretem, ha valaki a letisztultságot követi és… Tovább »

A bútorszövet a divatban is megállja a helyét!

Kicsit a háttérbe szorultak mostanában a magyar tervezőkkel készített interjúk, de most visszatérnek és nem is akármilyen márkával!   A Delka bag egyik termékével ugyan csak néhány hónapja találkoztam személyesen, de már jóval előtte is figyeltem a márka alakulását. Akkor tudtam, hogy fel kell keresnem Adélt, a brand megálmodóját, amikor szerelembe estem a saját darabommal,… Tovább »

Tavaszi trend: Műszőrme és virágok

Bár ma éppen nem a legbarátságosabb arcát mutatta az időjárás, néhány nappal ezelőtt nagyon szép időnk volt, fogtuk hát magunkat, csavarogtunk, na meg fotóztunk nektek. Alapvetően egy parkot képzeltem el a háttérbe, de annyian voltak, hogy én aztán nem vágtam magam pózba előttük, így újabb virágzó fák után kellett kutatnunk – ezúttal eldugottabb helyen. A… Tovább »

Kristályokról elnevezett táskák az idei tavasz slágerei

Annyira itt van a tavasz, hogy az ember lánya imád reggelente a gardrób előtt állni, hogy mit vegyen fel a napsütésben, ugye? Ehhez most én is segítek egy picit, mutatok pár pazar táskát hozzá!   Tudjátok, hogy a hazai tervezők a szívem csücskei, Zsuzsi pedig különösen. Minden munkáját nagyon szeretem és fontos megjegyeznem, hogy ezek… Tovább »

„…szinte minden ruhámat szétvágtam, átszabtam…” | Brittas

Imádom a magyar tervezőket és mindig újabbak után kutatok az instagramon, a Facebook-on, magazinokban, ahol csak lehet.   Brigire is így találtam rá, a munkája rögtön megfogott, gyönyörű táskákat készít és az a változatosság, ami jellemző rá! Itt aztán tényleg mindenkit vár egy táska, nincs olyan stílus, amelybe ne illene egy Brittas darab. Bármennyi képet… Tovább »

“Büszkén mondhatom el, hogy ma már egy tanfolyam elvégzése után kristálygyógyász is vagyok” | Anda Design

Amikor valaki 100%-ban hisz abban, amit csinál, az nagyon tisztelendő dolog, hiszen sokak félgőzzel csinálnak valamit a pénzért, a figyelemért. Az Anda Design nem ilyen!   Andit még nyáron megkereste interjúra, aztán kicsit elveszett a felkéréseim között, de újra felvettem vele a kapcsolatot és sikerült összehozni a cikket. Az Anda Design talán a legkülönlegesebb ásványokkal… Tovább »

Rendőr, édesanya és mindeközben tervező is | Szancso

A Szancso Handmade Jewellery talán a legrégebbi ékszeres oldal, amit követek. Akkor kezdtem el figyelni a munkásságát, amikor én is ékszerekkel foglalkoztam, hiszen egy a kedvenc alapanyagunk: a zsinór. Szandi szebbnél-szebb ékszereket készít, mindig változatosan, attól függetlenül, hogy még mindig zsinórral dolgozik. Ez is azt mutatja, hogy ha a megfelelő ember választja alapanyagul, nagyon sok… Tovább »

Timrose interjú | ajánló

A bakancslistás bejegyzésemben írtam, hogy tervben van az interjúk visszahozása, így hozom is a 2016-os év első szereplőjét. Timi táskái a bakancslistámon is helyet kaptak, nagyon szeretnék végre egyet.   A munkája nagyon egyedi, nem hétköznapi és sablonos, így semmiképpen sem mondható unalmasnak. A kínálatában mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen clutchoktól kezdve a hátizsákokig… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!