Nora's Diaries

Lush – Cosmetic Warrior arcpakolás

Egy ideje már nem írtam nektek Lush termékről, pedig folyamatosan használom őket, csak a tesztekkel egy kicsit (nagyon) el vagyok csúszva, de igyekszem behozni magam.   Lush termékről még nem írtam rosszat, egyszerűen zseniális minden termékük és az a fajta kiszolgálás, ami az üzletekben folyik, példaértékű, a látogatás felér egy mini wellness-szel! Még decemberben jártam… Tovább »

Arcápolás LUSH módra | Don’t look at me arcpakolás, Angels on bare skin arctisztító

Azt, hogy mit gondolok a Lush-ról és miket tapasztaltam eddig, egy videóban fogom bővebben kifejteni, mert megérdemli a márka – 100%-ban.     Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ősszel/télen sokkal jobban szeretek időt fordítani az arcápolásra és jobban szükségét is érzem, mert megviseli a hűvösebb idő. Ismét két remek terméket próbálhattam ki… Tovább »

LUSH Halloween & Xmas 2016 – Újdonságok és bevált kedvencek

Szeptember utolsó napjait tapossuk, az én fejemben pedig már napok óta a karácsonyi dalok ismerős dallami csengnek fel időről-időre, így nem csoda, ha a márkák is kezdik elénk tolni az ünnepi kiadásokat. Mióta tavaly testközelből is megismerkedtem a LUSH néhány termékével, azóta a rajongásom töretlen a márka iránt, de ezt a róluk szóló bejegyzésekben is… Tovább »

Csomagom érkezett – Lush, Manna szappan (videó)

  Újabb hét, újabb videó! Egyelőre csak a legújabb natúr kozmetikum csomagjaimat mutatom meg nektek, de már tesztelés alatt áll mind, így sorra jönnek majd róluk a bejegyzések is. Hogy ne csak ilyen jellegű videóim legyenek, írjátok meg itt vagy a videó alatt kommentben akár, hogy milyen témában látnátok szívesen videót tőlem? Addig is itt… Tovább »

Fogápolási kedvenceim – Lush & Curaprox

Fogápolásról nem sűrűn esik szó a blogon, pedig nagyon fontos. Eddig ezen kívül nem találtam olyan terméket, amivel meg lennék elégedve, ezért nem írtam róluk. Ez viszont változott és minden alkalommal alig várom a következő fogmosást, mert végre nem szenvedés. A Lush BOOM! fogtablettát az utóbbi 1 hónapban kezdtem el mindennap használni, addig váltogattam az… Tovább »

Tündérporral mostam fogat

A cím kicsit mesebeli, de igaz! A Lush termékeiről eddig is szinte csak jót olvastatok nálam, ideje folytatni a termékekről szóló beszámolókat. A Tooth Fairy epres fogpor jó pár hete barátom a fogmosáskor, el is árulom nektek a mai bejegyzésben, hogy miért. “Hunyd be a szemed, kívánj valamit és körözz a varázspálcáddal, ami most a… Tovább »

Lush Buttered Brazils ajakbalzsam | teszt

Lush imádatom még fokozható. Itt mutattam nektek azt az illatfelhőben úszó csomagot, ami néhány hete érkezett hozzám, abban lapult ez a termék, ami a legújabb kedvencemmé lépett elő. Hogy miért? Olvass tovább! A Buttered Brazils ajakbalzsam érkezése óta hű társam. Mindössze két olyan összetevőt tartalmaz, ami nem 100%-ban természetes, ami duplán fontos, hiszen az érzékeny… Tovább »

Fogmosás tablettával? A Lush-hal lehetséges! | teszt

Az utóbbi években meggyűlt a bajom a fogmosással, ugyanis a fogkrémek nagy része teljesen kimarta a szám széleit, így fájdalmas volt a fogmosás és utána is kellemetlen volt, hiszen kirepedt a szám. Fogporra váltottam, ami sokkal kíméletesebbnek bizonyult, így nem is használtam a fogkrémeket. A Lush “ráérezhetett” a problémámra, ugyanis néhány fogtabletta is lapult a… Tovább »

Lush – Let the good times roll arctisztító| teszt

  Talán ez az a Lush termék, amiről először olvastam másoknál és szerettem bele, már írásban is. A tökéletes arcradírt/arctisztítót nehéz megtalálni, éppen ezért sokat ki kell próbálni, mire megtaláljuk a legmegfelelőbbet. Ez nem csak arc, hanem testradír is, így ha beválik, két terméket pipálhatunk ki egyszerre. “Ez az arc- és testradír gyengéden ápolja, puhítja… Tovább »

Ünnepi Lush termékek – Cranberry arcmaszk, Snow Fairy tusfürdő| teszt

A Santa Baby ajakszínezőről már írtam nektek, így itt az ideje beszámolnom még két ünnepi Lush termékről. Mindenképp tesztelni szerettem volna a karácsonyi kiadás darabjait, mivel imádok mindent, ami az ünnephez köthető. Két rózsaszín terméket mutatok be nektek, csajos bejegyzés lesz. “Amikor a nappalok rövidek és sötétek, derítsd fel a fürdőszobád egy kis mágiával! A… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!