Nora's Diaries

Kívánságlista a hajamnak

Elég régen volt már kívánságlistás bejegyzés a blogon, pedig álmodozni azt bizony tudok és szeretek is. Mivel az utóbbi időben jobban odafigyelek a hajamra, mivel ismét vörös lettem, ezért úgy gondoltam, összegyűjtöm itt a beszerzendő termékek listáját, hátha ezzel másoknak is tudok segíteni.   Nyáron is érdemes pár olyan terméket beszerezni, ami kimondottan ilyenkor ajánlatos,… Tovább »

Születésnapi kívánságlistám

A szülinapomat mindig izgatottan várom, nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én általában alig várom. Most sincs ez másképp, május 3-án betöltöm a 25. életévemet, ami kicsit ijesztő szám, de az idő múlását nem állíthatom meg.   Ez a nap együtt jár az álmodozással, így most csokorba szedem nektek azokat a termékeket, ruhadarabokat és… Tovább »

Parfüm kívánságlistám

Parfümökről ritkán esik szó a blogon, pedig odavagyok értük, ezért idén felélesztem a Fragrance Friday rovatot is.     Az illatok nagyon közel állnak hozzám, ha lehet ilyen írni és bár szép számmal sorakoznak parfümös üvegek a polcaimon, azért van még néhány kiszemeltem, amit nem rég fedeztem fel vagy éppen már régóta áhítozom utána. Miért… Tovább »

Karácsonyi kívánságlistám – Kiegészítők

Odavagyok a kiegészítőkért, legyen szó karkötőről, gyűrűről, táskáról vagy sapkáról, minden jöhet és minden mennyiségben.   Miután a sminkes listám elkészült (itt elolvashatod), hozom az ígért kiegészítőket tartalmazót is. A megfelelő ékszer és táska sokat dobhat az amúgy nem túl izgalmas megjelenésünkön, ezért számomra nagyon fontos, hogy ezekből elegendő legyen. Van is szép gyűjteményem, de… Tovább »

Szülinapi kívánságlista

Bár a tavalyi listámból is csak néhány tételt sikerült kipipálni, azét idén is elkészítem. Egy hét múlva itt a születésnapom, így elkalandoztam azon, minek is örülnék idén. Szerintem jó, ha az ember lánya időnként összegyűjti szíve vágyait, így mindig lesz egy lista, amit igyekezhet teljesíteni. Én is azon leszek, hogy ezek előbb-utóbb az enyéim legyenek,… Tovább »

Tavaszi kívánságlista 2. rész

Itt a jó idő, az ember lánya vásárolni menne. Ugye ismerős? A Glamour-napokat nem fogom kihagyni, de hozok nektek most egy olyan listát, amit idén tavasszal jól kiszemeltem magamnak, kuponos napokra és úgy általánosságban is, így ez egy vegyes lista lesz. Az utóbbi időben sikerült tudatosa(bba)n költekeznem, de attól összegyűlt egy szép kis lista azokról,… Tovább »

Tavaszi kívánságlista 1. rész – Lakberendezés

Nyakunkon a tavasz, még ha az időjárás nem is ezt mutatja egyelőre. Tudatosan vagy tudat alatt, de ilyenkor az ember szeret megújulni, így én első körben megszabadultam a hosszú hajamtól és long bob frizurával nyomulok éppen. Na de nem csak magamat, hanem a szobámat is szeretném kicsit átalakítani, egy kicsit Nórisabbá tenni, egységesíteni. Éppen ezért… Tovább »

PINK PANDA kívánságlistám | személyes

A Pink Panda oldalát azóta nézegetem, mióta létrejött. Egyik terméket jobban szeretném, mint a másikat, éppen ezért gondolom, hogy ezért nem sikerült még rendelést leadnom, egyszerűen nem tudok dönteni, a pénztárcám pedig nem termeli újra az elköltött pénzt. Most összeállítom a kívánságlistám, így legalább visszanézhető lesz, ha egyszer végre rászánom magam a rendelésre. A képekre… Tovább »

Karácsonyi kívánságlista I 2015

Mivel szeretek magamnak is listát írni arról, hogy mik azok, amiket meg szeretnék venni előbb-utóbb, így gondoltam, a karácsonyi kívánságlistámat a blogon is megosztom, hátha ti is kedvet kaptok hozzá ( vagy ötletet meríthetnek a szeretteim 😀 ).  Valamilyen oknál fogva sajnálom magamra a pénzt, de attól még listát írok! Nézzük mi került fel rá… Tovább »

Glamour-napok kívánságlista – 2015. ősz

A születésnapi lista óta nem volt ilyen jellegű bejegyzés a blogon, pedig szorgosan gyűjtögetem azokat a darabokat, amelyeket szeretnék magaménak tudni. A Glamour-napokra nem vagyok rákattanva, talán 1-2 alkalommal vettem részt rajta, de idén tudatosan felkészültem már és kigyűjtöttem azokat, amiket szeretnék megvenni a kuponok felhasználásával. Nem lesz hosszú a lista, tényleg csak a szükséges… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!