Nora's Diaries

mayprilphotochallenge összefoglaló

Anna közzétett egy felhívást a blogján, mely szerint 30 napon keresztül adott témában kellett posztolni az instára. Csatlakoztam, tetszettek a témák és jó volt mások képeit is nézegetni. Gondoltam azoknak elhozom az összefoglalót, akik nem követnek vagy nincsen felhasználójuk. norcsoo_ néven egyébként megtaláltok, nagyon aktív vagyok, ott senki nem marad le semmiről. Egy-két napról egyéb… Tovább »

Fitness Diary – Mire jók a 30 napos Body challengek?

Világszerte népszerűek a 30 napos kihívások, legyen az guggolás vagy felülés. A guggolás kihívásba többször belekezdtem már korábban, de mindig abbamaradt, most viszont becsületesen végigvittem mind a 30 napot és bizony a végén a 250 guggolás már nem volt túl kellemes. Nem, nem a munka miatt, hanem mert rettentően unalmas. Persze, x részre bontottam minden… Tovább »

NATC: Stained glass

Sziasztok! Egy nappal később, de hozom a téma maniját, mert bizony ezt is elkészítettem előre. 🙂 Nem sok ötletem volt először, aztán a legegyszerűbb mellett döntöttem, nem is írnék többet, mivel a képek sem sikerültek a legjobban.   Köszönöm Biának ezt a remek kihívást, szuper volt minden téma, új technikákat próbálhattunk ki. 🙂 Ha tetszett… Tovább »

NATC: Stamping decals

Sziasztok! Először ki akartam hagyni ezt a témát, mivel nincs nyomdalemezem, aztán gondoltam, ha nem is nyomdával, de tudok saját “matricát” gyártani. 🙂 Fogtam hát egy fóliát, a körmöm nagyságának megfelelő méretű alapszínt vittem fel a fóliára, két rétegben. Ezután fogtam egy vékony ecsetet és egy bordó lakkot és megfestettem ezt a kis tekervényes, nyomda-hatású… Tovább »

Decemberi kihívás: kedvenc téli ruhadarabunk

Sziasztok! Gyors bejegyzés lett, mert hiába néz ki piszok jól a minta a körmökön, egyszerűen LE-HE-TET-LEN befotózni. 🙁 A kedvenc téli ruhadarabom egy sapka. Szerelem. Tavaly kigondoltam, hogy kell egy kötött, bordó, bojtos sapka. Meg lett, azóta is imádom. 🙂 Le is mostam, megfestem a mintát fehérrel, egy körmömön kipróbáltam, jól mutat, ha szeretnétek, azt… Tovább »

Decemberi körömkihívás: Télapó és segítői

Sziasztok! Az előző témára, ami a tli csodaország volt, sajnos nem jutott időm manikűrt festeni ( még ), de fejben megvan a terv. A mai téma: télapó és segítői. Itt annyira belevetettem magam, hogy két kreálmány is született, mindkettőt imádom! A Rudolfos manit nem sikerült “profin” fotózni, azt akkor fotóztuk a párommal, amikor éppen eszünkbe… Tovább »

NATC: Galaxy

Sziasztok! A water spotted témán ugyan nem tudtam részt venni ( majd bepótolom), de a galaxyt mindenképp meg akartam festeni, hiszen kedvelt technikám. Egyszerűen összehozható, mégis nagyon mutatós manikűrt kapunk vele. IDE és IDE kattintva láthatjátok azokat a manikűröket, amelyeknél ezt a technikát alkalmaztam, így most ebbe szerettem volna egy kis csavart is vinni, ezért… Tovább »

Novemberi körömkihívás: szív

Sziasztok! Itt a kihívás utolsó témája, azaz napokon belül vége a novembernek is. Én nem bánom, hiszen ünnepi-hangulat függő vagyok, de ezt már említettem néhány bejegyzésben. 🙂 Ebben a témában egy olyan manikűrt hoztam, amit régóta el szeretnék készíteni, mert csak egy pontozóra van szükség hozzá, mégis nagyon mutatós lesz! A képek sajnos nem sikerültek… Tovább »

Októberi körömkihívás: rombusz

Sziasztok! El is érkezett a kihívás következő témája, ami nem mást, mint a rombusz. Amiről megfeledkeztem. Megint. 😀 Nem tudtam, mit alkossak, de az egyik neszeszerem épp a kezembe akadt, amitől jött az isteni szikra. Fekete alap, fekete rombusz “hímzéssel”, arany masnival. Így született meg ez a manikűr. 4 körmömet feketére, egyet pedig aranyra festettem…. Tovább »

Novemberi körömkihívás: négyszög

Sziasztok! El is felejtettem,hogy ma van a következő téma napja. Így teljesen kétségbeestem, hogy mit alkossak, mert semmi ötletem nem volt. Aztán jött az isteni szikra, hogy a kockás sálak mintái milyen szépek, így adta magát, hogy a Burberry márka mintáját fogom megfesteni. A végeredménnyel nem vagyok teljesen elégedett, de mindenképp megpróbálom még ezt a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!