Nora's Diaries

És te miből iszol?

Azt hiszem, nem győzik eleget hangsúlyozni mindenhol, hogy mennyire fontos a folyadékbevitel. Szinte már a csapból is ez folyik! (hahahaha) Ezt viszont nem olyan könnyű teljesíteni, sőt általában egyenes nehéz és lehetetlen feladatnak bizonyul és legtöbbünk elbukik közben.  Hosszú-hosszú évekig napi fél liter víz/tea volt a napi folyadékbevitelem, ami még egy gyermek számára is KEVÉS!… Tovább »

Amikor a bőrtáska és az ékszer találkozik

Ma egy olyan márkát hoztam el nektek, amelyet már nagyon régóta figyelek, csodálok, így ideje volt, hogy nektek is elhozzam és megismertessem veletek a minőségi bőrtáskák tervezőjét, Lénát, aki a Nelz táskák mögött áll. Én magam még a Red Rouge webáruház kínálatát böngészve találtam rá a márkára és azonnal megfogott, hogy igazán minőségi és szépen… Tovább »

“A táska az a kiegészítő, ami elengedhetetlen egy nő számára.” | Everann

Folytatódjék a hazai divattervezők és tehetségek bemutatása! Legújabb alanyomra az Instagramon bukkantam rá és azonnal megfogott a ruhák letisztult eleganciája, egyszerűsége.   Az Everann márka ruhákat dobott a piacra, amelyek egyszerű szabásúak, de van bennük egy-egy plusz – egy érdekes ujj megoldás, egy szexi kivágás, ezért rögtön megfogott. Szeretem, ha valaki a letisztultságot követi és… Tovább »

A bútorszövet a divatban is megállja a helyét!

Kicsit a háttérbe szorultak mostanában a magyar tervezőkkel készített interjúk, de most visszatérnek és nem is akármilyen márkával!   A Delka bag egyik termékével ugyan csak néhány hónapja találkoztam személyesen, de már jóval előtte is figyeltem a márka alakulását. Akkor tudtam, hogy fel kell keresnem Adélt, a brand megálmodóját, amikor szerelembe estem a saját darabommal,… Tovább »

Így lehet egyszerre két táskád egy áráért!

Nem rég újabb magyar márkára bukkantam, ami egy dologban nagyban eltér a többiektől, ezért mindenképpen fontosnak tartom, hogy megmutassam őket itt is!     A Botza Bag mögött két lány, Fanni és Nóri állnak, ami nekem szimpatikus, mert tervezőként biztosan nem egyszerű mindig megegyezni, így akik csapatban működnek, azoknak jár az elismerésem. Nagyon tetszik az,… Tovább »

„…szinte minden ruhámat szétvágtam, átszabtam…” | Brittas

Imádom a magyar tervezőket és mindig újabbak után kutatok az instagramon, a Facebook-on, magazinokban, ahol csak lehet.   Brigire is így találtam rá, a munkája rögtön megfogott, gyönyörű táskákat készít és az a változatosság, ami jellemző rá! Itt aztán tényleg mindenkit vár egy táska, nincs olyan stílus, amelybe ne illene egy Brittas darab. Bármennyi képet… Tovább »

Vidd magaddal Micimackó és Pinokkió szavait! | Disney Couture

A Disney meséket mindenki szereti, még az is, aki tagadja. Ezeken nőttünk fel és olyan időtállóak, hogy valószínűleg sok-sok generáció fog még.     Ehhez hozzájárul a Disney Couture is, akiket, hogy kicsit jobban megismerjetek, a hazai helytartójukkal sikerült egy kicsit “beszélgetnem”. A Disney Couture Magyarországra egy videóban bukkantam rá és azonnal fel is kerestem… Tovább »

Ékszerbe zárt gyógyír | Essence Of Your Soul

Ha magyar márkáról írok nektek, az mindig zsinór, műbőr, vászon vagy pedig gyöngy. Ez most másképp lesz és a főszereplő márka is igazán különleges elvet álmodott meg.   Az Essence of Your Soul egy álomból született meg, így máris arra sarkall minket, hogy a vágyainkat nem szabad feladni. Hogy mi is ez? Egy ékszereket forgalmazó… Tovább »

Amikor egy utazás tényleg sorsfordító | Eliz Bagtory

Nem régiben egy nyereményjátékba futottam bele, ahol gyönyörű táskákat lehetett nyerni. Tudtam, hogy fel kell kutatnom a készítőjét és bemutatnom nektek is.     Így a mai bejegyzés főszereplője az Eliz Bagtory, ahol gyönyörű táskákkal találkozhatunk. Ami rögtön megfogott, az a feltűnően visszafogott elegancia. Mert valóban elegáns a legtöbb darab, ami adja a visszafogott jelzőt,… Tovább »

Gyurmából készült mestermunkák, mindenkinek!

Közelegnek az ünnepek, így ma olyan magyar márkát mutatok be nektek, ahonnan tökéletes ajándékokat tudtok beszerezni a szeretteiteknek.     Régebben magam is ki szerettem volna próbálni a süthető gyurmát, sőt újból kedvet kaptam hozzá. Olyan sokoldalú anyag, hogy tényleg csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mit készítünk el belőle. A Kézműves Meglepetések nevű… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!