Nora's Diaries

Az instagram legjobb fitness felhasználói

  A közösségi hálók világát éljük, ami nem minden esetben ártalmas, sőt! Kedvenc közösségi médiám jelenleg az instagram, mert imádok fotózni és mások képeit is szeretem nézegetni, bepillantást nyerve ezzel az életükbe. Mivel több, mint 3 hete újrakezdtem a diétát is az edzéseket is, úgy gondoltam megmutatom nektek azokat az insta-felhasználókat, akik nap mint nap… Tovább »

mayprilphotochallenge összefoglaló

Anna közzétett egy felhívást a blogján, mely szerint 30 napon keresztül adott témában kellett posztolni az instára. Csatlakoztam, tetszettek a témák és jó volt mások képeit is nézegetni. Gondoltam azoknak elhozom az összefoglalót, akik nem követnek vagy nincsen felhasználójuk. norcsoo_ néven egyébként megtaláltok, nagyon aktív vagyok, ott senki nem marad le semmiről. Egy-két napról egyéb… Tovább »

Instagram betekintő #5

Sziasztok! Ma egy kicsit hosszabbra nyúlt az idő a munkában, levezetésként a bloghoz nyúltam. 🙂 Gondoltam itt lehet az ideje egy újabb instagram betekintőnek, hiszen a legutóbbi elég régen volt már. Sokan követtek már instán, de akik még eddig nem tették és a képek után kedvet kaptak hozzá, azok norcsoo_ néven követhetnek, ha a névre… Tovább »

Instagram betekintő 4#

Sziasztok! Elég régen volt már ilyen jellegű bejegyzésem, a legutóbbiakat ITT és ITT találjátok. Még mindig instagram-függő vagyok, ébredés után ez az, amivel kezdem a napot, elalvás előtt ezzel fejezem be, illetve napközben is sokszor megnyitom. Imádom mások képeit nzegetni,na! 😀 Mivel legutoljára nyáron hoztam insta-postot, így sok kép összegyűlt már, lássuk.   Selfiekből és… Tovább »

Instagram #3 – Nails edition

Szaisztok! Ma egy újabb instagramos összeállítást hoztam Nektek, ezúttal az ott lévő körmös fotóimról. 🙂 Túl sok mindent nem fűznék a képekhez, csak egy kis délutáni csemegézés számotokra. 🙂   Mint láthatjátok, a csíkokért odavagyok. 😀 Nagyon egyszerű, mégis mutatós körmöket alkothatunk díszítőcsík segítségével.  Azért szeretem az egyszerűbb körmöket is, szívesen viselek francia manikűrt, vagy… Tovább »

Instagram betekintő #2

Sziasztok! Ma egy újabb adag instagram képet hoztam nektek, megint összegyűlt egy bejegyzésnyi. 🙂 Szeretem ezt az appot, mindig kikapcsol egy kicsit ha végignézem, illetve sok esetben inspirálnak is mások képei. 🙂   Mint mindig, természetesen most is a körmös képekből van a legtöbb, 3-4 naponta új manikűrt készítek, szeretem mindet megörökíteni. 🙂 Nagyon megkedveltem… Tovább »

Instagram betekintő

Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy ma egy kicsit személyesebb bejegyzést hozok. Egyrészt azért, mert én is nagyon szeretem más bloggereknél az ilyen bejegyzéseket, másrészt pedig, hogy egy kicsit jobban megismerjetek. 🙂 Ennyit írnék, beszéljenek helyettem a képek. Mániákus ékszerkészítő vagyok. Hobbi, szerelem. Nagyon szeretek outfit részleteket fotózni…csak nem tudok. 😀 Amikor úgy érzem menni fog, nagyon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!