Nora's Diaries

Joy-napok szerzeményei | 2016. ősz

Idén nem terveztem Joy-naposdit játszani, inkább a karácsonyra szerettem volna koncentrálni, de mivel a bejegyzés címe elárul, így tudjátok, mi lett belőle.     Kincs szeretett volna vásárolni menni, én pedig gyorsan vettem egy Joy magazint, hogy az egy szem tervemet beszerezzem kedvezményesen. Nos, nem csak azt sikerült, egy darabnak nyilván nem szentelnék bejegyzést. 😀… Tovább »

Júliusi szerzemények – videó!

Már javában tart az augusztus, így elérkezettnek láttam, hogy összeszedjem nektek a júliusi szerzeményeimet. A Youtube csatornámat szeretném ténylegesen beindítani, így ez a szerzemény adag most videó formájában kerül bemutatásra. A nagy izgalomban sajnos néhány dolog kimaradt, de örülök, hogy belevágtam! Szívesen fogadok ötleteket, javaslatokat arra vonatkozóan, hogy melyik bejegyzés típusokat látnátok szívesen ezentúl videó… Tovább »

Júniusi szerzemények

Eltelt egy újabb hónap, ami azt jelenti, hogy megmutatom, mihez sikerült hozzájutnom júniusban. Sok újdonságot sikerült kipróbálnom, amikről folyamatosan írom nektek a tesztet, amiről már van, azt pedig linkelem. Újabb Red Rouge csomagot tudhatok a magaménak, amiket hamarosan sorra láthattok majd outfit bejegyzésekben. Ha designer ékszereket kerestek jó áron, megéri kattintani. Két AVON parfüm is… Tovább »

Glamour-napok szerzeményei – 2016 tavasz

Tegnap mi is letudtuk a Glamour-napi őrületet, bár szerintem a mai nap az igazi káosz az üzletekben. A listám nem volt túl hosszú, nem terveztem túl nagy költekezést, kívánság csak néhány sminktermék volt, minden más meglátni és megszeretni alapon jött velem haza. A tervezett övet nem sikerült megvennem, nem volt az üzletben, így neten fogom… Tovább »

Márciusi szerzemények – ebay, Rossmann, H&M, stb.

Eltelt egy újabb hónap, itt az ideje bemutatni a zsákmányokat. Hihetetlen, hogy már április van, egy hónap múlva itt a születésnapom is, pedig még nem rég ünnepeltük a karácsonyt. Márciusban nem vittem túlzásba a vásárlást, hiszen nyakunkon a Glamour-napok, inkább arra vártam. Azért márciusban is került hozzám egy kupac újdonság, vásároltam, kaptam és mint mindig,… Tovább »

Februári szerzemények – Szépségápolás, ékszerek | haul

Az év eleji szerzeményes bejegyzés óta megint összegyűlt néhány újdonság, így megmutatom nektek, hátha ti is kedvet kaptok hozzá vagy éppen hasonlót kerestek. Vásároltam, tesztelésre és ajándékba is érkeztek a holmik. Igyekeztem nem szórni a pénzem, szeretnék majd inkább tavasszal egy nagyobb bevásárlást, hozok is majd egy kívánságlistás bejegyzést. Hozok még egy ilyen bejegyzést majd,… Tovább »

2016. első szerzeményei (H&M, DM, Tesco, Avon, stb.)

Nem terveztem különösebb vásárlást tavaszig, de az ember lánya mindig megejt 1-2 apróbb shopping-túrát. Idén tényleg nem sok mindent vettem még, de tesztelésre is érkeztek termékek, illetve idén már nyereményem is érkezett 3, így most ezeket mutatom meg nektek. Próbálok spórolni és tényleg csak olyan dolgokat venni, amire valóban szükségem van, így mostanában nem is… Tovább »

Glamour-napok – Októberi szerzemények II. felvonás

Mint azt a kívánságlistás bejegyzésemben is láthattátok, az idei ősz shopping napjaira próbáltam tudatosan felkészülni, a szükséges darabokat előre összeírni. Tegnap izgatottan vágtam neki a párom pedig kitartóan jött velem. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a Rossmannban, ahol máskor minimum! fél órát eltöltök, most maximum 5 percet voltunk, de a várt dicséret tőle elmaradt ezért.:D Kellemesen… Tovább »

Októberi szerzemények I. felvonás

Ezt a szerzeményes bejegyzést nem terveztem, de mivel több csomagom is érkezett a héten, úgy gondoltam bemutatom Nektek is. Most nem csak általam vásárolt termékekről lesz szó, hiszen megérkezett a blog életének első tesztelésre érkezett csomagja, illetve a mai napon egy nyeremény csomagom is érkezett.:) Tesztelésre érkezett Mint írtam, ez az első eset, hogy tesztelésre… Tovább »

Szerzemények a nyaralásról

Mivel végig elég hűvös időnk volt, így a fürdésre nem sok idő ment el, helyette más programot kellett keresnünk. Első nap az eső elől húzódtunk be a Sió Plázába, s ha már ott voltunk, mindenki vásárolt is. Konkrét lista élt a fejemben, miket kell vennem őszre, csak kb. októberre terveztem. 😀 Ezeket a darabokat összesen… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!