Nora's Diaries

Így válik a Pinterest valósággá

Biztosan ismerős nektek is, hogy amikor a Pinterest oldalt bújjátok DIY, köröm, smink, outfit, dekor ötletekért, akkor előbb-utóbb bezárjátok azzal a tudattal, hogy ez a valóságban úgysem kivitelezhető. Sok esetben nálam is így végződik a böngészés, de azért néha megmakacsolom magam és azért is megvalósítom, amit ott találok. Így jött az ötlet, hogy ezeket időről-időre… Tovább »

Vidd magaddal Micimackó és Pinokkió szavait! | Disney Couture

A Disney meséket mindenki szereti, még az is, aki tagadja. Ezeken nőttünk fel és olyan időtállóak, hogy valószínűleg sok-sok generáció fog még.     Ehhez hozzájárul a Disney Couture is, akiket, hogy kicsit jobban megismerjetek, a hazai helytartójukkal sikerült egy kicsit “beszélgetnem”. A Disney Couture Magyarországra egy videóban bukkantam rá és azonnal fel is kerestem… Tovább »

A legszebb ékszerek az ünnepekre

Ilyenkor jöhet minden, ami feltűnő, fényes, köves és csillog, ugye? A karácsonyfát azért ne akarjuk túlöltözni!   Akár saját részre, akár ajándékba (még van idő), de az ékszer ilyenkor mindig jól jön. Ha a városotokban nem túl nagy a választék, marad az online rendelés, én pedig azért pötyögök éppen, hogy ötleteket adjak nektek a legjobb… Tovább »

Rendőr, édesanya és mindeközben tervező is | Szancso

A Szancso Handmade Jewellery talán a legrégebbi ékszeres oldal, amit követek. Akkor kezdtem el figyelni a munkásságát, amikor én is ékszerekkel foglalkoztam, hiszen egy a kedvenc alapanyagunk: a zsinór. Szandi szebbnél-szebb ékszereket készít, mindig változatosan, attól függetlenül, hogy még mindig zsinórral dolgozik. Ez is azt mutatja, hogy ha a megfelelő ember választja alapanyagul, nagyon sok… Tovább »

A tervező, akitől minden nőnek járna egy ékszer! | Folenta Design

Ma egy olyan tervezőt és márkáját ismerhettek meg, akinek a munkásságát régóta figyelem és ha egy szóval kellene jellemeznem – kifinomult.     A Folenta Design and Jewellery igazán sokszínű, mégis olyannyira nőies ékszereket találunk nála egytől-egyig, hogy minden nőnek kötelezővé tenném a márkát! Mindenkinek járna egy-egy ékszer, amely igazán nőies, amelyben ő is annak… Tovább »

Kézzel készült elegancia | MTHS

Az MTHS, azaz Matheus Accesories márkát egy véletlen során fedeztem fel, a Facebook feldobta hirdetésként, én pedig mint ékszer rajongó, rögtön csekkoltam is. Miután szerelembe estem a márkával tudtam, hogy ezt nektek is meg szeretné mutatni, hiszen mint tudjátok, a blogon minden márkának kiemelt szerepe van, ami magyar. Az oldal böngészése közben az ékszerek finom,… Tovább »

A legmenőbb ékszertárolók ebay-ről

Az évek alatt felhalmozott ékszer mennyiséget bizony nem könnyű megfelelően tárolni. Elveszik a párja, összegubancolódik a lánca és a többi, mindenki ismeri. A szerencsésebbek megkérhetik a párjukat, hogy alkossák meg a tökéletes ékszer-állványt, a többiek pedig, nos…nekik ott van az ebay. Szuper mutatós darabokat találni, melyek nem csak ellátják a funkciójukat, de a szoba dekorálására… Tovább »

Chillearrings ékszerek | ajánló

  A Chillearrings talán sokatoknak ismerősen csenghet, hiszen a márka végigsöpört a blogger és nem blogger világban egyaránt. Talán hazai szinten a legnagyobb kínálattal rendelkező webshop és szerencsére az árak sem a csillagos eget verik, mint más boltoknál, ahol hasonló ékszereket árulnak. Bár személyes tapasztalatom nincs még a Chillearrings-szel, felkerestem a megálmodóját, mert nem kevés… Tovább »

KeLau Jewelry | interjú

  Száguldjon tovább a magyar tehetségeket bemutató sorozatom, ezúttal Laurával, aki ékszerekkel látja el Magyarország lányait. Azért figyeltem fel rá, mert az ékszerei úgy különlegesek, színesek és figyelemfelkeltőek, hogy mindeközben baromi elegánsak maradnak. Szerintem nehéz ezt a hármast anélkül prezentálni, hogy ne egy ömlesztett, ékszernek nevezett kupacot kapjunk. Mint sok már kincsre, a KeLau márkára… Tovább »

Ékszert ajándékozol?

            Az ékszer, mint ajándék, soha nem lesz unalmas vagy divatjamúlt. A tökéletes darab kiválasztása mindig nagy figyelmet igényel, hiszen a viselője nap mint nap hordja majd. Ám az sem mindegy, milyen csomagolásban adjuk át szeretteinknek. Az üzletekben és webáruházakban ugyan számos ékszeres dobozka közül választhatunk, mégis különlegesebb, ha nem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!