Nora's Diaries

Suliba készülsz? Nézz szét az ebay-en!

Én magam ugyan nem járok már iskolába, de mindig is szerettem a papír- és írószereket, illetve még mindig használom is, hiszen a blogos és magazinos ötleteimet szeretem leírni, mielőtt kimennének a fejemből. Akik szeretnek kézzel írni, azoknak kötelező a mindenféle cuki és mintás füzetek és jegyzettömbök beszerzése, erre pedig nincs jobb hely, mint az ebay!… Tovább »

A legmenőbb ékszertárolók ebay-ről

Az évek alatt felhalmozott ékszer mennyiséget bizony nem könnyű megfelelően tárolni. Elveszik a párja, összegubancolódik a lánca és a többi, mindenki ismeri. A szerencsésebbek megkérhetik a párjukat, hogy alkossák meg a tökéletes ékszer-állványt, a többiek pedig, nos…nekik ott van az ebay. Szuper mutatós darabokat találni, melyek nem csak ellátják a funkciójukat, de a szoba dekorálására… Tovább »

Kell vagy kuka? – Utánzatok ebay-ről 2. rész

Az első rész nagy sikernek örvendett, így jön is a következő. Ma már mindenki tudja, mi az a Tangle Teezer, de sokan nem próbálják ki, hiszen az ára sem a legkedvezőbb, valamint nehéz elhinni, milyen “csodákra” képes. Az én érdeklődésemet is felkeltette, de eszembe sem jutott, hogy 2-4 ezer forintot kiadjak egy fésűre, így kutakodni… Tovább »

Kell vagy kuka? – Utánzatok ebay-ről 1. rész

Mint tudjuk, ebay országban csak azt nem találjuk meg, amit nem szeretnénk. Ez jó hír azoknak, akik szívesen kipróbálnák az újdonságokat, de nem akarnak súlyos pénzeket költeni az eredetire és inkább annak másolatát próbálnák ki – először. Ez a bejegyzés sorozat azért veszi kezdetét, hogy leírjam a véleményemet azokról az utánzatokról, melyek a nagy márkák… Tovább »

Októberi szerzemények I. felvonás

Ezt a szerzeményes bejegyzést nem terveztem, de mivel több csomagom is érkezett a héten, úgy gondoltam bemutatom Nektek is. Most nem csak általam vásárolt termékekről lesz szó, hiszen megérkezett a blog életének első tesztelésre érkezett csomagja, illetve a mai napon egy nyeremény csomagom is érkezett.:) Tesztelésre érkezett Mint írtam, ez az első eset, hogy tesztelésre… Tovább »

Teszt – Aranytetoválások ebayről

Láthattátok, hogy rendeltem néhány ív aranytetoválást az ebayről. Habár kis hazánkban egyre több weboldalon kapni, egy barátnőmnek rendelnem kellett, így rendeltem magamnak is, hogy leteszteljem, hogyan is bírják. 3 ívet rendeltem, ebben van mindenféle minta, részletesebb, egyszerűbb, kisebb és nagyobb is. Az alkaromra tettem fel a mintát, hiszen nem tudtam milyen minőségre számítsak, így egy… Tovább »

Paletta ebayről – avagy az olcsó is lehet jó ( swatch )

Sziasztok! A blog facebook oldalán már mutattam, hogy érkezett egy sminkpalettám ebayről. Sminkterméket nem rendeltem még onnan, így nem tudtam mire számítsak, de 1500,-Ft-ért gondoltam, egy próbát megér.  A héten megérkezett és amikor kibontottam, máris meglepetés ért, hiszen a paletta benne van egy vékony kartondobozban. Plusz pont. A dobozt kibontva újabb meglepetés, a paletta még… Tovább »

Ebay-es szerzeményeim – avagy last minute ötletek karácsonyra

Sziasztok! Elég sok mindent rendeltem mostanában ebayről, posztot is régen írtam már róla, gondoltam az első megérkezett adagot meg is mutatnám Nektek, hiszen még ideérhet karácsonyig. 🙂 Mindenhez írok árat és a linket, ahonnan meg tudjátok őket rendelni. Telefonhoz Aki követ valahol, az már tudhatja, hogy imádom a telefontokokat, mert nem csak védik azt, de… Tovább »

Haul – Ebay

Ma egy olyan bejegyzést hozok, amiben a mostanában érkezett csomagok tartalmát mutatom be. Sajnos, amit ajándékba vagy barátnőnek rendeltem, azt elfelejtettem lefotózni, de arról is teszek majd be linket. 🙂 Korábban már írtam egy bejegyzést az ebay-es tapasztalataimról, ezért erről most nem szeretnék külön írni, olvassátok el. 🙂 Nézzük miket rendeltem:  Csillámpor szett: ( 430,-HUF~… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!