Nora's Diaries

CATRICE új szortiment – amikre lecsapnék

Eddig nem igazán követtem a márkák újdonságait, hiszen itt helyben semmi, mondom SEMMI nem kapható, de úgy döntöttem, igyekszem lépést tartani az újdonságokkal, feljegyezni, amikre lecsapnék és egy-egy nagy bevásárlás alkalmával szert tenni rájuk. A Catrice egyre inkább belopja magát a szívembe, így jó pár újdonságát szeretném magaménak tudni majd. Szemek Hétköznapokon is egyre sűrűbben… Tovább »

A tökéletes korrektor nyomában – Catrice liquid camouflage korrektor teszt

A Glmaour-napokon sikerült szert tennem a Catrice új korrektor kiadására, a 020-as light beige árnyalatban. Akkor még csak pár tesztet olvastam róla és azok alapján mindenképpen ki szerettem volna próbálni, hogy mi ez a felhajtás a márka újdonsága körül. A tégelyes változata is a birtokomban van és nagyon szeretem, így reméltem, hogy ez sem fok… Tovább »

Saran Wrap – az első

Sziasztok! Mivel a Nail Club-os lányok közül többen is ezt a technikát választották legutóbb, így én is kedvet kaptam hozzá. Elkészítettem tehát életem első saran wrap manikűrjét, nem a legtökéletesebb, de megosztom veletek, mint legfőbb kritikusaimmal. 🙂 Bár süt a nap, az én szívem már teljesen az ősz felé húz, ezért sötétebb lakk után nyúltam… Tovább »

Gift Swap – Amiket kaptam :)

Sziasztok! Rami blogján volt egy remek kezdeményezés, ahol a bloggerek egymást ajándékozhatták meg. Mivel imádok ajándékot adni akár a szeretteimnek, akár idegennek ilyen úton, így az ilyen kezdeményezésekre általában lecsapok. 🙂 Most sem volt ez másképp, én az I Made It I Love It! blog szerzőjének, Vikinek küldhettem egy kis csomagot, remélem örült neki. 🙂… Tovább »

Haul – Rossmann #2

Sziasztok! A hétvégén ősz eleji bevásárlást tartottunk a párommal, az eredmény egy részét már láthattátok EBBEN a bejegyzésben, ma hozom a beauty részét. 🙂 Szerény kis városomban nincs Rossmann üzlet, ami szörnyen bosszant, ezért amikor beszabadulok egybe, nekem az mindig a mennyország egy kicsit, hiszen sok terméket előtte még csak blogon láttam, így számomra a… Tovább »

Catrice – You better think pink

Sziasztok!  Mielőtt hoznám a Naillandes szerzeményeimet, előtte megmutatnám nektek ezt a lakkot. Első lakkom ettől a márkától, eddig valamiért mindig elkerültem a Catrice állványokat. Jól döntöttem, hogy elhoztam, nagyon szép árnyalattal gazdagodtam. Csodás, krémes rózsaszín. Van egy enyhe korall beütése is, ettől csak még jobban szeretem. Mivel ez az első Catrice lakkom, ezért nem tudtam… Tovább »

Haul – Rossmann

Sziasztok!  Ma egy olyan bejegyzéssel jövök, ahol megmutatom, amiket az elmúlt pár napban vettem. Most a Rossmannos szerzeményeimet mutatom meg gyorsban, amiről szeretnétek, arról írok majd tesztet is. 🙂 Sajnos nincs a városban Rossmann, ezért amikor beszabadulok egybe, nekem az maga a mennyország. 😀 Napos idő volt délután, buszra ültünk hát a párommal és átmentünk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!