Nora's Diaries

Revlon Brow Fantasy 2 az 1-ben szemöldökformázó

Míg régebben (1-2 éve) egyáltalán nem foglalkoztam a szemöldökömmel (azóta sem tudom, miért nem), úgy az utóbbi hónapokban minden termékre kíváncsi vagyok, nagy erőkkel tesztelem őket és formázom reggelente a szemöldökömet.

 

Így tudok most nektek beszámolni egy újabb termékről, mégpedig a Revlon Brow Fantasy 2 az 1-ben szemöldökformázójáról, amelynek egyik vége ceruza, másik vége pedig spirál. Én a Dark Brown árnyalatot választottam, ezen kívül elérhető még Brunette és Dark Blonde árnyalatokban is.

“A tökéletes színű és ívű szemöldök elengedhetetlen része a mindennapi ápolt megjelenésnek. A Brow Fantasy egy olyan egyedülálló termék, amely lehetővé teszi, hogy intenzívebb vagy lágyabb formát adjon szemöldökének. “

A ceruza rész 0,31 gramm, míg a gél része 1,18 ml terméket tartalmaz, amelyek elsőre kevésnek tűnhetnek, de jó pár hete használom a terméket és még egyáltalán nem tapasztaltam, hogy feltűnően sok fogyott volna a termékekből. A csomagolás letisztult, a ceruza kupakja átlátszó, így látni engedi a színét és a gél színe is látható a tubusban. Arany színekkel készült, így mutatós és feltűnő darab a sima szemceruzák között, a reggeli kómában is könnyen megtalálni.

A csomagolás anyaga egyébként masszív, nem kopik a felirat sem, ami bár elhanyagolható tényező, tudom jól, hogy az ember lánya szívesebben vesz kézbe egy makulátlan, mint sem egy kopott terméket, így ezt is megemlítem. A kupak jól záródik, így simán beledobom a neszesszerembe, nem kell attól tartanom, hogy leesik és összeken mindent, ami körülötte van.

• Egyedi és kényelmes kialakítása tökéletesen lágy és a határozottabb szemöldökért
• Intuitív és könnyen használható
• A ceruza meghatározza és feltölti a szemöldököt, míg a gél segít a tökéletes forma elérésében.
• egész napon át tartó, ápolt szemöldök

A ceruza könnyen hegyezhető és megfelelő állagú, nem kell sem túl erősen odanyomni és nem is folyik el használat közben, így szépen ki lehet vele javítani a szemöldökünk formáját és kitölteni a hézagokat a szálak között. A pigmentáltságával nagyon meg vagyok elégedve, nem kell építeni és 6 réteget felvinni, hogy színt kapjon a szemöldököm. Gyorsan és precízen tudok vele dolgozni, ami előny a munkába sietős reggeleken, mert 2 perc alatt készen van a szemöldököm. A ceruza nagyon, értsd NAGYON tartós, még a micellás víznek is nagy küzdelmet jelent az esti eltávolítása, így ki merem jelenteni, hogy amióta használom, napközben soha nem szorult még javításra, ott és úgy maradt, ahová reggel felvittem.

A gélt az elmúlt időben kezdtem el mindig felvinni a ceruza fölé. Az állagával elégedett vagyok, nem folyik túlzottan, de azért könnyen befésülhető vele a szemöldök, így nem okoz gondot a használata. Ad még egy plusz színt a szálaknak, így ha hétvégén, vagy natúrabb smink viselésekor is szeretnénk némileg formázni a szemöldökünket, akkor ez beválhat, mert teltséget ad a színének. Egy kicsit várni kell a száradásával, de miután megszáradt, utána egész nap a helyén tartja a szálakat, mégsem látni rajtuk, hogy rávittem egy plusz réteget, amelytől megszilárdulnak a szálak. Mondanom sem kell, ha ezt is használom a ceruza fölé, tényleg lerobbanthatatlan!

 A spirál meglepően vékony, de ez jó hír azoknak, akiknek rossz tapasztalataik vannak a bumszli kefékkel, mert ezzel szépen és könnyen lehet tartani a megrajzolt formát. Nem vesz fel túl sok festéket, de azért érdemes kicsit lehúzni a tubus oldalán, hogy biztosra menjünk.

 A színe egyébként a vörös és a már barna hajamhoz is jól illik, így hajszínváltás után bátran használom tovább, kár is lett volna félretenni, mert nagyon megszerettem. És, hogy milyen az összkép, a szín és a forma ezzel a termékkel? Csak annyit írok, hogy ma egy kozmetikus dicsérte meg a szemöldökömet, így azt hiszem, ez mindent elárul.

 

A terméket eléritek a www.revlonshop.hu weboldalon, ahol 3.290,- Ft-ért tudjátok megvásárolni.

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!