Nora's Diaries

A nyár slágere – dinnyés manikűr könnyedén

Ha nyár, akkor éljen a görögdinnye-szezon! Na jó, nyilván a sárgadinnye is menő, de körmökön már kevésbé. Így jöjjön a piros-zöld gyümölcs manikűr verziója, ami egyébként egyszerű – és nem csak úgy írom!

 

A létező legegyszerűbb minta, ha könnyedén és gyorsan szeretnénk igazi, nyári körmöket. Készíthető minden körömre vagy csak néhányra is, ez abszolút függhet a hangulatodtól, az alkalomtól de a használt színektől is. Én ebben az esetben egy körömre készítettem el, gél lakkot használtam, de természetesen körömlakkal is ugyanígy kell.

Lássuk a lépéseket!

  1. Alapozó lakk: Hogy védd a körmeidet a színtől, illetve tartósabbá is teszi a manikűrt. Segít kiegyenlíteni a körömfelszínt, így egységesebb lesz a szín.
  2. Fehér lakk (opcionális): Ez azért szükséges, mert így a dinnyéhez használt színek élénkebbek lesznek és elegendő lesz belőlük 1 réteget felkenni.
  3. Zöld szín: A körmöd egyik oldala mentén húzz egy vékonyabb félkörívet a színnel, majd töltsd is ki teljesen, ez lesz a dinnye héja. Ha szeretnéd, használj többféle zöldet az élethűbb hatásért!
  4. Pink/piros/korall szín: Amit éppen otthon találsz. A körmöd másik oldala mentén, a zöld félkörívvel megegyező, vastagabb sávot fess fel a színnel és töltsd ki ezt is.

  1. Fekete szín: Jöhetnek a magok! Vékony ecsettel esetleg fogpiszkálóval fesd fel a magokat, nem gond, ha nem annyira szabályosak, de arra ügyelj, hogy ne legyen túl sok.
  2. Fedőlakk: Fixáld az egészet így tartósabb és fényesebb lesz a manikűr. Hogy ne kend el a mintát, éppen csak érintsd hozzá a felszínhez az ecsetet!

Tényleg ennyire egyszerű! Nem muszáj a körmök széleire festeni, megrajzolhatod a mintát a körmöd hosszára is, ez esetben a körömágyhoz kerüljön a zöld szín, fentre pedig a pink/piros.

Most is készült róla egy videó, így könnyen le tudjátok lesni ezt a néhány lépést.

Na ki fogja kipróbálni? Az töltse fel Instagramra és jelöljön meg rajta!

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!