Nora's Diaries

Újdonság | Revlon Ultra HD Gel Lipcolor rúzsok letesztelve

Mint írtam, igyekszem visszatérni a tesztekkel és behozni a lemaradásomat, mert igencsak sok termék várja, hogy írjak róla nektek, de azt sem szeretném, ha csak tesztekről szólna a blog, mert ettől sokkal több van benne és ez így is fog maradni.

 

Ma viszont a rúzsoké a főszerep, ugyanis néhány hete megérkezett tesztelésre két árnyalata a Revlontól, mégpedig az Ultra HD Gel Lipcolor termékek közül. Mint tudjátok, a márka termékeit már csak online, a www.revlonshop.hu oldalról tudjátok beszerezni, de a teszteknek köszönhetően könnyedén tudtok az interneten is választani és eldönteni, hogy kell-e nektek.

Az új rúzsokról érdemes tudni, hogy a pigmentek gél alapban vannak feloldva, így a színek tiszták, teltek és tökéletesen pigmentáltak. Hialuronsavat tartalmaznak, így nem csak, hogy nem szárítják az ajkakat, de hozzájárulnak a megfelelő hidratáltságához is, amely nyáron éppen olyan fontos, mint a hideg, szeles időben. Vékony, ferde alakja megkönnyíti a szín felvitelét és tükör nélkül is precízen alkalmazható, tehát tökéletes útitárs is lehet, nekem az egyik szín mindig a táskámban van.

Összesen 7 árnyalatban kapható, hozzám kettő, a Dawn és a Sand színek érkeztek meg tesztelésre. A külső gyönyörűen van megoldva, a rúzshoz hasonló színes tubusban érkezik, enyhe metál fénnyel, emiatt mindegyik nagyon elegáns hatást nyújt, a vékony kivitelezés pedig igazán nőies. A kupak tökéletesen záródik, pattan egyet, amikor biztonságosan rajta van, így nyugodtan bedobhatjuk a táskánkba, nem fog baja esni a terméknek. Na, de lássuk is, mit tudnak!

A 700-as, Sand árnyalat a tökéletes nyári nude szín. Miért? Mert tele van apró, tényleg apró aranyló csillámokkal, így nagyon szép fényt is ad az ajkaknak. A 705-ös Dawn egy kicsit piszkos mályvásnak mondható, szintén tele mikrocsillámokkal, bronz hatással, így ezt bátorkodtam kipróbálni bronzer/pirosító helyett és szuperül bevált! Így, hogy multifunkcionális árnyalat, remek összkép festhető vele és nem kell attól tartanunk, hogy aktuális bronzerünk nem illik hozzá, hiszen használjuk rúzsként és az arcunkra is, amolyan két legyet egy csapásra elven.

Nagyon krémesek egyébként, fél másodperc alatt lehet végezni a felvitelükkel, ami szerintem nem utolsó szempont. Az illatuk is kellemes, nem túl tolakodó, viszont felvitel után elillan, akit esetleg mégis zavarna, annak ez jó hír. Rögtön telt színt kapunk, nem kell 6x áthúzni, azonnal megjelenik az az árnyalat, amit a termék is mutat.

Krémes termékek lévén őszintén szólva azt vártam, hogy addig maradnak az ajkaimon, amíg kb. sóhajtok egyet. De nem! A szín órák után sem tűnik el teljesen, valamennyi termék mindig marad, olyan nincs, hogy hűlt helye maradjon. Szépen elkopik a teltsége, de 2-3 óra után is fent van, ami szerintem remek teljesítmény egy krémes rúzstól és valószínűleg a mikrocsillámoknak köszönhetjük.

Ami nekem a legjobban tetszik bennük, hogy tényleg táskába dobható darabok, a városban sétálás közben is gond nélkül felvihetjük őket és bronzosan csillognak, így abszolút a nyárhoz illőek.

A termékek ára egyébként 3.990,- Ft, amely egy kicsit borsosnak mondható egy ajaktermékért, de aki szeretne nyárra gyorsan feldobható, fényes, hidratáló színeket, azoknak megéri megrendelni a honlapról.

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!