Nora's Diaries

Revlon Colorstay alapozó | Tényleg annyira jó?

Időnként vannak olyan kozmetikumok, amelyek futótűzként végigmennek a bloggerek és vloggerek között, mert mindenki nagyon pozitív véleménnyel van róla. Biztosan nektek is eszetekbe jut néhány ilyen termék!

 

Én most kipróbáltam ezek közül egyet, mégpedig a Revlon Colorstay alapozót, amely zsíros-kombinált bőrre való, hozzám a Fresh Beige árnyalat érkezett, amely tökéletesen passzol a bőröm színéhez is.

Mint azt biztosan sokatok hallotta már, megnyílt végre a Revlon webshopja, amelyet itt, a www.revlonshop.hu linkre kattintva érhettek el és érdemes is kattintani, mert a Müllerekben már nem árusítják a márkát és nincs is jobb, mint otthon, kényelmesen online vásárolgatni.

Na de térjünk is vissza az alapozóra. A külseje nagyon megnyerő, fehér felirat és fekete kupak, szintén fehér felirattal, semmi felesleges, figyelemelterelő ábra, így csak a lényeget látjuk. Mégpedig azt, hogy 24 órás tartósságot ígér!

A pumpás kiszerelés külön öröm, szerintem ezt a legkönnyebb adagolni, így használat közben nem kell attól tartanom, hogy a termék fele kiömlik, tehát nagyon praktikus. A pumpa egyébként megfelelően működik, két “adag” alapozó elég az arcomra. Maga a kupak egy kicsit gyenge, így ne kerüljön a földre, mert ha rálépünk, bizony eltörik.

Na és akkor lássuk, mit tud maga a termék! Az alapozó színe tökéletesen passzol a bőrömhöz, online sem okozott nehézséget kiválasztani, hogy melyik árnyalatot kell magaménak tudnom. Az állaga könnyed, ezért kicsit elbizonytalanodtam első alkalommal, hogy miként fog ez nekem olyan fedést nyújtani, mint amiről mindenki beszél. Könnyű állagának köszönhetően nem okoz nehézséget az eldolgozása, ezt még sminkszivaccsal is el tudom, pedig az ritkán válik be nálam. Miután eldolgozom, egy szép, egészséges bőrképet ad, erős, de nem túlzó fedéssel és megmarad az arc természetes összképe is. Mindez úgy, hogy bőségesen hozza azt a hatást, amelyről már korábban oly’ sok blogger beszámolt és mondanom sem kell, ritka a könnyed, de jó fedésű alapozó!

A kisebb bőrhibákra nem is kell ezután korrektort tennem, az alapozó kellően elfedi, ezt a tulajdonságát pedig nagyon szeretem, mert nekem bőven elég feladat, ha a szemem alatti részre viszek fel korrektort. Viselni is könnyed érzés, egyáltalán nincs maszk hatása és nem érzem fullasztónak sem, ezért ebben a melegben is nagyon szeretem.

Na és jöjjön a lényeg, a tartósság! 24 órát nyilván nem viseltem, mert sosem alszom sminkben, de egy egész napot igen és megdöbbentem azon, hogy milyen sokáig bírja anélkül, hogy kifényesedne. Ehhez nyilván hozzátesz az, hogy kimondottan kombinált/olajos bőrre való, de akkor is meglepően jól bírja! Jó pár órát kibír púder nélkül is, púderrel együtt viszont túléli a napot és egy minimális fényesedést tapasztaltam a homlokom területén. Nem tűnik el napközben, nem kopik meg, a nap végén éppen annyit kell lemosnom az arcomról, amennyit felvittem. Én micellás vízzel szoktam eltávolítani, nekem ez bevált.

Én nagyon elégedett vagyok vele és abszolút igazolja a felhajtást, valóban szuper alapozóról van szó, ráadásul az ára sem annyira vészes, 4.290,- Ft-ért tudjátok megrendelni, összesen 6 árnyalatban.

Engem meggyőzött!

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Címkék: , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!