Nora's Diaries

“A táska az a kiegészítő, ami elengedhetetlen egy nő számára.” | Everann

Folytatódjék a hazai divattervezők és tehetségek bemutatása! Legújabb alanyomra az Instagramon bukkantam rá és azonnal megfogott a ruhák letisztult eleganciája, egyszerűsége.

 

Az Everann márka ruhákat dobott a piacra, amelyek egyszerű szabásúak, de van bennük egy-egy plusz – egy érdekes ujj megoldás, egy szexi kivágás, ezért rögtön megfogott. Szeretem, ha valaki a letisztultságot követi és úgyis tud nagyszabású tervekkel előállni, azt hiszem ez az igazi tehetség. A színek is megállják a helyüket bárki ruhatárában, ugyanis visszafogott, monokróm és pasztell árnyalatokkal dolgozik a tervező.

 

Itt az esküvői szezon, így innen szívből ajánlom, hogy választhattok ruhát, ugyanis elegánsak és a színek is illenek akár a szertartáshoz, akár a lagzihoz.Elkészültek a tavaszi-nyári kollekció darabjai, így végre én is bemutathatom nektek a ruhakölteményeket, természetesen egy interjúval egybekötve, hogy a márkát is megismerjétek valamelyest.

 

Miért döntöttél úgy, hogy saját márkát alapítasz?
Mindig is tudtam, hogy vállalkozni szeretnék, csak azt nem, hogy mivel fogok majd foglalkozni. Igazából a ruhák iránti rajongásom és hogy „sosem találtam meg az igazi darabot” motivált arra, hogy belevágjak.


Honnan jött a márkanév ötlete?
Olyan márkanevet szerettem volna, ami a márka stílusát és engem jellemez. Aztán a sok gondolkozás végére, a saját nevemből született az Everann márkanév.

Tanultad a divattervezést/szabást-varrást vagy autodidakta módon sajátítottad el őket?
Sportszervezőnek tanultam, így teljesen autodidakta módon kezdtem bele a divattervezésbe, úgy érzem, hogy van hozzá érzékem.

Nagyon modern a szabásvonala a ruháidnak. Mi inspirál egy-egy darab megtervezésekor?
Filmek, zene, helyszínek, utazásaim során az új impulzusok.


Egyedül dolgozol vagy csapat áll a márka mögött?
A tervezésben egyedül veszek részt. A szabást – varrást egy nagyon ügyes varrónőre bízom, aki a párom anyukája. Persze, ahogy fejlődik a márka, egyre több emberre lesz majd szükség.


Elkészült a tavaszi/nyári kollekció. Mit lehet róla tudni, mi volt a fő irányvonal?
Igen, nagyon vártam már, hogy elkészüljön ez a kollekció. Mivel a márka még nagyon fiatal, így ez az első tavaszi/nyári kollekcióm. Imádom a hőséget, és a nyári színeket. Célom, hogy mindegyik kollekcióban legyen hétköznapi, elegáns, extrém stílusú ruha is, ami rengeteg színben elérhető legyen, de mind legyen nőies, letisztult.


A ruhák nagyon elegánsak és letisztultak, egy-egy érdekes pánttal, kivágással. A te stílusodat is a letisztult darabok jellemzik?
Én úgy gondolom, igen. Minden ruhánál próbálok arra figyelni, hogy legyen benne valami különleges, akár színében, akár fazonjában, vagy éppen legyen rajta egy extrémebb kivágás, de mégis megtartva nőiességét.


Szerinted mi az az 5 alapdarab, ami egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhat?
– farmer, ami tökéletes áll
– egy olyan ruha, ami magassarkúval, és sport cipővel is jól mutat
– bőrdzseki
– egyszínű póló
– táska


Az utcán megfigyeled a nők öltözködését és tervezésre sarkall egy-egy outfit, vagy nincs ilyen „munkahelyi ártalmad”?
Nincs, persze nyitott vagyok az új trendekre.


Milyen kiegészítőket kedvelsz leginkább? Akár ékszer, akár táska.
Ékszereket annyira nem szoktam viselni, táskát annál inkább. Szerintem a táska az a kiegészítő, ami elengedhetetlen egy nő számára.


Hol találkozhatunk a ruháiddal, mi a rendelés menete?
Egyelőre a Facebook és Instagram oldalon lehet megtekinteni a ruhákat. A megadott e-mail címen lehet érdeklődni és rendelni.


Mit várhatunk még idén a márka háza táján? Webshop, új termékek?
Új termékek biztosan lesznek, még az idei nyárra is szeretnék bemutatni pár új ruhadarabot. A webshop is szerepel a jövőbeli terveim között.

 

Mint olvashatjátok, én is úgy ítéltem meg a márkát külső szemmel, ahogyan azt maga a tervező is leírta: elegáns, letisztult, egy csipetnyi extrém elemmel.

A mai, köldökig kivágott, rövid és mindent megmutató ruhák világát élve azt mondhatom, üde színfolt a márka a ruhadarabokat tekintve, mert bármilyen alkalomra megállják a helyüket és nem túl kihívóak egy elegánsabb eseményre sem. Magam is kiszemeltem jó néhány kedvencet a kínálatból, amelyeket magaménak érzek a látottak alapján és tudom, hogy egész nap komfortosan érezném magam benne.

Ez a kék színű az első mind közül. TÖKÉLETES!

Bízom abban, hogy nektek is megtetszett a márka és a ruhák nőiessége, így remélem, szívesen vásároltok idén nyárra legalább egy Everann darabot és büszkén viselitek majd! 🙂

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!