Nora's Diaries

16+1 manikűr az év utolsó éjszakájára

Közeleg az év leghangosabb, legcsillogóbb, legemlékezetesebb és legőrültebb éjszakája. Mint említettem, a legcsillogóbb is, ezért hozom a legütősebb manikűröket!

 

cs4

 

Ha még van időpontotok a körmöshöz, akkor azért, ha magatok készítitek el 2016. utolsó manikűrjét, akkor azért. Csillogó, ötletes, mintás… ilyenkor aztán bármi jöhet, nem lesz sok! Azért a ruhátokhoz és/vagy a sminketekhez passzoljon, de mindössze ennyi a szabály. Hogy könnyebb legyen dönteni, mutatok nektek néhány inspirációt öreg barátunkról, a Pinterestről!

 

Csillogásból nincs hiány

 

A legegyszerűbben kivitelezhetőek a csillogó körmök, hiszen kell hozzá egy alapszín, majd erre csillámos fedőlakk, csillámpor vagy körömdíszítő kövek, ami éppen kéznél van! Ha a csillámport választod, így csináld: alapszín után egy réteg fedőlakkba szórd, ütögesd bele, söpörd le egy ecsettel a felesleget, hagyd kicsit száradni, majd fixáld két réteg fedőlakkal, hogy a csillámok ne álljanak ki a körmöd felszínéből. Ugyanígy járj el a kövekkel is!

 

cs4cs3cs2cs1cs
< >

 

Autentikus

 

Mi lehetne hitelesebb, mint a pezsgő, tűzijáték és egy évszám? Ide már kel némi türelem, de egyik sem igényel művészi tehetséget, csak aprólékos munkát. Türelem és vágj bele! A csillámos fedőlakkot használni ér! Itt előny, ha sötét alapot használsz, fekete vagy éj kék legyen!

a2a1aa4
< >

 

Elegánsabb vizeken

 

A csillogó is lehet elegáns! Bár itt inkább a metál finish és nem a töménytelen csillámpor mennyiség a befutó, DE! azzal is érhetünk el visszafogott, mégis ünnepi eredményt. A lényeg a mérték! Vonalakban, mintákban és ne egész felületben gondolkodjunk!

e2e1ee6
< >

 

Klasszikus színek

 

A piros, a fekete, a fehér és a nude árnyalatok ilyenkor is Jolly Jokerek! Ha nincs időd vagy nem vagy túl kreatív, egy fényes, egyszínű végeredménnyel is jól fogsz mutatni! Itt mindenképp figyelj arra, ha pl. sárga a ruhád, ne piros körmöket válassz!

k3k2k1k
< >

 

Remélem sikerült ötletet adnom, ha eddig tanácstalanok voltatok. Ha még több ötletre vágytok, olvassátok el a Fashionfave cikkemet is, ahol videókat is kerestem az ötletekhez! Hogy a sminkkel se legyen gond, kattintsatok ide!

Izgalmas szilveszter éjszakát kívánok mindenkinek, a legfinomabb koktélokkal és a legcsillogóbb outfitekkel!

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!