Nora's Diaries

Makeup Revolution EUPHORIA Bare szemhéjpúder és kontúrpaletta | teszt

P3271602

Mióta megkezdte működését a Pink Panda, azóta ácsingózom az oldalon a termékek után, de rendelést valamiért sosem adtam le, egészen márciusig. Abban lapult ez a gyönyörű Makeup Revolution paletta, amelyben 6 szemhéjpúder, 1 bronzosító, egy highlighter és egy pirosító található, ide kattintva meg tudod rendelni.

Kép 1913

P3271609

A paletta egy fekete papírdobozban érkezik, arany és fehér feliratokkal ellátva, valamint az alján megtaláljuk a benne található színeket is. Ez az első ilyen nagyobb, komolyabb palettám, nagyon vártam, hogy megérkezzen. A csomagolás masszív, fényes borítású, az ujjlenyomatot éppen ezért gyűjti, bár ez engem nem zavar. Egy szép nagy, minőségi tükör is helyet kapott a palettában, amióta megérkezett, minden reggel ezt használom a sminkem elkészítéséhez is.

Kép 1801

A szemhéjpúderek közül 2 matt színt és 4 fényes, csillogó árnyalatot kapunk. Alapvetően egy hétköznapi sminkhez szükséges színek, de az utolsó, csillogó árnyalattal könnyen varázsolhatunk vele drámaibb, alkalmi sminket is. A pigmentáltsággal elégedett vagyok, a legelső szín a leggyengébb, én ezt egyébként is csak satírozásra használom, így engem nem zavar. A másik matt, barna szín (4.) tökéletes a mélyítővonalban, ha nappali sminket készítünk. A csillogó árnyalatokkal a külső V-ben, illetve az alsó szempillasoron szoktam játszani.

Kép 1817
A textúra szerintem megfelelő, átlagosan porzanak, kissé bársonyosnak mondanám őket. Szépen építhető, jól satírozható színek. A tartósságuk alappal szuper, nálam igazítás nélkül kibírnak egy napot, bár alap nélkül hajlamosak összegyűlni a mélyítővonalban, így csak alappal használom ezt a palettát.

Kép 1787

A kontúrozó része hatalmas szerelem nálam. Féltem, hogy nem lesznek szépek vagy elég pigmentáltak a színek. Tévedtem. A bronzer tökéletes világosabb barna, nagyon szépen elsatírozható, nem túl feltűnő, mégis teszi a dolgát. A highlighternek gyönyörű fénye van, egész nap kitart, kevés is elegendő belőle. A pirosító…. I M Á D O M ! A legszebb pirosító, amivel valaha találkoztamKorallos szín, sejtelmes arany, szatén fénnyel, egyszerűen gyönyörű. Igazi tavaszi darab, néhány nap kivételével mindig ehhez nyúlok. Gyönyörű végeredményt érhetünk el vele, egyáltalán nem lőhetünk vele mellé.

Kép 1899

Kép 1909

Összességében imádom a palettát, vannak még kiszemelt darabjaim, azokra is le fogok csapni, mert ebben egyáltalán nem kellett csalódnom.

Facebook | Instagram | bloglovin’

 

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!