Nora's Diaries

Perspirex izzadásgátló | teszt

Kép 1395

Erről még nem nagyon volt szó a blogon, de az izzadással mindig is hadilábon álltam. A meleget nem bírom elviselni és sokszor a legkisebb stressztől is izzadni kezdek. Ez nem azért baj, mert kellemetlen lesz utána az illatom, mert azzal szerencsére nincs gondom, csak a felsőkön hagy csúnya foltot. Éppen ezért hosszú évek óta nem merek színes blúzokat viselni, emiatt úgy érzem, nem tudom azt adni az öltözködésben, aki lenni szeretnék.
Nem régiben hallottam a Perspirex márkáról, majd lehetőségem nyílt tesztelni is a Perspirex Plus terméket. Már jó néhány hete használom, így kialakult róla a véleményem és a tapasztalatom is. Amit a termék ígér:

“A Perspirex gondtalan, szégyenérzet nélküli életet biztosít a speciális verejtékszabályozást igénylő emberek számára, akár 3-5 napon keresztül. A Perspirex termékek egy egyedülálló, szabadalmaztatott formulát tartalmaznak, amely klinikailag igazoltan valódi, tartós védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen, azáltal, hogy elzárja a verejtékmirigyeket a hónaljban. Így a verejték a test más részén távozik.”

Kép 1385

Röviden, a termék egy kis dugót hoz létre a verejtékmirigyekben, amik 3-5 nap alatt tűnnek el. A terméket éjszaka, alvás előtt kell használni, majd reggel tiszta vízzel lemosni. Egy hétig folyamatosan ajánlott használni, azután elég 3-5 naponta, így akár 7-8 hónapra is elegendő lehet.

Kép 1389

Izgatottan és nagy elvárásokkal vágtam bele a tesztbe. Már az első nap után megdöbbentett a változás, ugyanis az egész napot kibírtam izzadás nélkül. A következő napon már rögtön egy fél órás edzéssel teszteltem, ami után általában úgy nézek ki, mint aki lelocsoltak vízzel. Hitetlenkedve tapasztaltam, hogy a hónaljam majdnem száraz maradt, egy-egy apró kis folt jelent meg csupán. Azóta kitartóan használom és napközben valóban nem kell attól tartanom, hogy nem vehetem le a kardigánom vagy nem vehetek fel egy pink felsőt. Úgy érzem, ez egy új korszak kezdete és végre önmagam lehetek a ruházkodás terén is, amit már régóta nem tudtam megtenni. A termék bár a futással töltött idő után elvérzett, e úgy gondolom, nem is a sport mellé szánták, hanem a mindennapokra, ahol nekem tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Biztosan újra fogom vásárolni, mert bár az ára 4-5 ezer forint között mozog, de 7-8 hónapra elegendő és minden forintot megér. A DM üzletekben és a takemeshop.hu webolalon tudjátok megvásárolni. A terméket hamarosan a Perspirex comfort termék elnevezéssel találjátok majd meg.

Kép 1374

Kíváncsi vagyok, ti küzdötök-e hasonló problémával és ha igen, mit próbáltatok már ki ellene? Ezt az izzadásgátlót használta valaki? Remélem sokatoknak segíthettem a teszt megírásával. A www.perspirex.hu weboldalon részletesebben is megismerkedhettek a termékekkel.

Facebook |Instagram | bloglovin’

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!