Nora's Diaries

Matt rúzsok az Avontól | teszt

 Kép 1260

Tombol a matt ajaktermékek imádata, egyre több márka piacra is dobja a saját matt vonalát. Az AVON is elhozta nekünk a sajátját, aminek sokak örülhetnek, hiszen a legelérhetőbb márkák egyike. A matt hatású ajakrúzsokkal év elején rukkolt elő az AVON, rögtön 15 árnyalatban. Én 2 igazán élénk színt, a Splendidly Fuchsia és Ideal Lilac árnyalatokat választottam tesztelésre. A rúzsok becsomagolva érkeznek, így biztosak lehetünk abban, hogy senki nem próbálta ki őket előttünk.

Kép 1275

Ezt a csomagolást leszedve matt külsővel találjuk szembe magunkat, a szokásos fém sávval és márkajelzéssel, valamint kis ablakkal, hogy lássuk a színt. Nagyon tetszik, hogy az egész matt, így ha több AVON rúzsunk van, meg tudjuk őket különböztetni. Kicsit könnyen lesznek maszatosak, de ez szerintem nem gond. A rúzsok alján egy nagyjából a termék színével megegyező matrica található, az adott árnyalat nevével. A kupakot levéve elém tárult ez a két csodálatos szín, amikhez hasonló még nincs a gyűjteményemben, így szerelem volt első látásra.

Kép 1272

Kép 1263

A Splendidly Fuchsia egy élénk pink árnyalat, igazán feltűnő és színpompás, egyszerűen csodálatos! A fedésével nincs gond, már egyetlen húzással befedi az ajkakat, így nem szükséges több rétegben felvinni. Az állaga krémes, de kicsit “kemény” is egyben, de a krémesség dominál inkább, így egyszerű a felvitele. A kontúrt is szépen meg lehet húzni vele, apróbb javítást igényel csupán. A tartóssága nálam verhetetlennek bizonyult, ivás és “maszatosabb” evés után is gyönyörűen fennmaradt, az ajkak közepén sem kopott meg, csak a szín intenzitása kopott kicsit, de egyenletes maradt. Csillagos ötös.

 

Kép 1266

 Kép 1264

 

Az Ideal Lilac számomra elég idegen árnyalat, nem volt még lila rúzsom, de nagyon kíváncsian vártam. Egy gyönyörű pasztell lila, nagyon halvány, mégis igazán vibráló, szerintem különleges árnyalat. A textúrája ennek mintha egy leheletnyivel krémesebb lenne, de egyáltalán nem zavaróan, így is remekül hozza a matt hatást. Kicsit nehezebb egységes színt elérni vele, így nem egy húzással lesz kész a tökéletes ajak, de hamar belejön az ember. A tartósságával ennél sincs különösebb bajom, csupán annyival tud kevesebbet, hogy nagyobb evés után az ajkak közepén megkopik és javítani kell. A színnel még barátkoznom kell, de senki nem szólt le vagy nézett rám furán, amikor ezt viseltem, így remélhetően nem áll annyira borzasztóan.

 

Kép 1255

 

Mindkét termék abszolút szerelem, hiszen úgy hozzák a matt hatást, hogy közben nem szárítanak és a tartósságuk is megfelelő, evéssel-ivással 5-6 órát bírnak (rajtam). Gyönyörű vörös árnyalatokban is kapható, azokból is legalább egyet a magaménak akarok tudni, mert szuper termékről van szó. A februári katalógusban 979,- Ft-ért kapható, ennyiért ajándék, mert pigmentált, tartós, nem szárít és mesések a színek.

 

cats

Tavasszal és nyáron biztosan sokat fogok ezek után nyúlni, és be fogom szerezni valamelyik vörös árnyalatot is, hiszen az alap szín.

 

Ti hogy álltok a matt ajkakkal?

Facebook | instagram | bloglovin’

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Címkék: , , , ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!