Nora's Diaries

Színezett ajakápolók az Avon kínálatából | teszt

Az ajakápolók általános iskolás korom óta fontos szerepet játszanak a mindennapjaimban, hiszen akkoriban az ajkaim olyannyira hajlamosak voltak kiszáradni a széltől, hogy sebes, piros, duzzadt volt a szám, ami valljuk be, fájdalmas és kellemetlen. Azóta mindig van egyszerre 3-4 ajakápolóm, így jut a kabátzsebbe, a táskába, a munkahelyre, itthonra.

Kép 1012

Az AVON kínálatából is próbáltam évekkel ezelőtt ezt a termékcsaládot, ami most megújult és 2 árnyalatban hozzám is eljutott tesztelésre. 2 az 1-ben termék, hiszen ígérete szerint hidratál és színt is ad az ajkaknak. A Berry Smooth és a Reviving Rapsberry árnyalatok vannak a birtokomban, ezeken kívül még a Caring Coral árnyalattal bővült a család. A külső nekem nagyon tetszik, a színmegújító rúzsokéhoz hasonló, átlátszó ablakot kapott a kupak, így láthatjuk a színt, a márkajelzés pedig itt is egy fém sávban kapott helyett. A doboz maga fehér, így az ezüst színnel kombinálva nagyon letisztult hatást kelt. Jól záródik, nem lötyög, így simán bedobom a táskába.

Kép 1000

 

Kép 997

A Reviving Rapsberry egy visszafogott árnyalat, nagyjából megegyezik a szám színével, így bármilyen sminkhez és alkalomra megállja a helyét, nem feltűnő, csak egységesíti a színt és ad némi fényt az ajkaimnak. Szépen és könnyen el lehet érni a színt, az árnyalata miatt az sem feltűnő, ha kiszaladok a körvonalból. Nagyon egyenletesen kopik, “eltűnik” az ajkakról, nem hagy foltokat maga után.

Kép 1003

 

Kép 1001

A Berry Smooth egy bogyó szín, apró csillámokkal, így ez már jóval feltűnőbb viselet, de ehhez is sokat nyúltam a hétköznapokban. Úgy vettem észre, hogy ennek a textúrája egy picit krémesebb, mint a Reviving Rapsberry-é, így ennél figyelni kell, könnyű kifutni vele a kontúron kívülre. Szép fényes a végeredmény, egy alkalmi sminkhez is megállja a helyét. Ha kopni kezd, a szín kiül az ajak körvonalára, így a középső tájon érdemes néha újrakenni.

Kép 1011

 

Kép 1009

Nagyon kellemes viselet az ajkaimnak, nem nehéz, nem zavaró, valóban hidratál, így egyáltalán nem szárít. Nem annyira gazdagon táplál, mint egy egyszerű ajakápoló, de tény, hogy azokon a napokon elegendő a termékek által nyújtott hidratálás, amikor ezek után nyúlok, nem szükséges előtte vagy utána plusz ajakápolót felvinnem.

ajakápoló
Örülök, hogy a birtokomban vannak, tökéletes hétköznapi darabok és valóban hozzák az ígért hatást, mégis egy kis pluszt csempésznek az ajkainkra, így nem kell mindig a rúzzsal bíbelődni, ha rohanósabb a reggelünk. Valamelyik szín mindig a táskámban lapul, így tudom, hogy bármikor hidratálhatom az ajkaimat úgy, hogy egy kis színt is kapjanak.

Kép 995
Bevezető áruk 999,- Ft, amiért 36g terméket kapunk. Tavasszal be fogom szerezni a Caring Coral árnyalatot is, igazán üde színe van.

Ti mit gondoltok az ilyen 2 az 1-ben termékekről?

Facebook | instagram | bloglovin’

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!