Nora's Diaries

Kell vagy kuka? – Utánzatok ebay-ről 2. rész

PB211294

Az első rész nagy sikernek örvendett, így jön is a következő. Ma már mindenki tudja, mi az a Tangle Teezer, de sokan nem próbálják ki, hiszen az ára sem a legkedvezőbb, valamint nehéz elhinni, milyen “csodákra” képes. Az én érdeklődésemet is felkeltette, de eszembe sem jutott, hogy 2-4 ezer forintot kiadjak egy fésűre, így kutakodni kezdtem az ebayen. Én a nyeles változat, a detangler utánzata mellett döntöttem, 432,- Ft-ot fizettem érte (ITT), amiért még egy átlagos fésűt sem mindenhol kapni. Nagyon izgatottan vártam, szerencsére 11 nap alatt ideért. Azonnal tesztelni kezdtem, már használom néhány hete.

PB211285

A külseje teljesen rendben van, bár a kialakítása biztosan nem a balkezeseknek készült, de azért így is egész kényelmes a fogása. A műanyag minőségével nem vagyok teljesen megelégedve, de masszívnak tűnik és nem sérül. A szálak itt is rövid-hosszú méretben váltakoznak, de itt már van némi hiba, elég kusza némelyiknek a teteje, bár használat közben ennek nem éreztem a hatását.

PB211299

Az első igazi teszt a hajmosás után következett, ott megszenvedek a hajammal és egy maréknyit ki is szed a régi fésűm. Félve nyúltam vele a hajamhoz, de meg kellett lepődnöm! Azt nem mondom, hogy nem húzta, de egész könnyen elbánt a kócokkal és fele annyi hajamat sem szedte ki! Ennek örültem a legjobban, hiszen hiába a sok babahaj, ha a hosszúakat elhagyom a hajmosások alkalmával. 😀

Így bátran nyúlok érte minden reggel, mert bár nem csoda, amit művel, mégis jobb, mint az eddigi fésűim. Copfot is könnyebben készítek vele, könnyebben “összeszedem” vele a hajam. A tisztítása nagyon egyszerű, a benne maradt hajszálakat könnyű kiszedni, elég csak fejre fordítani és a sörték végéről leszedni ezután a hajszálakat.

PB211286

Ezek után mindenképp be fogom szerezni az eredetit, mert bár ez is jobb, mint az eddigi fésűm, azért lehet még ezt fokozni. Annak nagyon örülök, hogy kevesebb hajszálamat tépi ki, de kíváncsi vagyok az eredetivel vajon tényleg fájdalommentes-e a fésülködés. Ajánlom megvételre, mert valóban jobb, így aki nincs megelégedve a jelenlegi fésűjével, de nem akar 4 ezret ott hagyni a Tangle Teezer-ért, az bátran próbálja ki az utánzatot!

Ismeritek ezt vagy az eredetit? Nektek hogy vált be?

 

Facebook

instagram

bloglovin

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Norcsoo says: (előzmény @Ildie)

    Óóó igen, azokról is sok jót olvastam már!

  2. Ildie says:

    Én a fa fogú hajkefére esköszöm, az egyetlen, amitől nem lesz repülő hajam.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!