Nora's Diaries

A tökéletes korrektor nyomában – Catrice liquid camouflage korrektor teszt

A Glmaour-napokon sikerült szert tennem a Catrice új korrektor kiadására, a 020-as light beige árnyalatban. Akkor még csak pár tesztet olvastam róla és azok alapján mindenképpen ki szerettem volna próbálni, hogy mi ez a felhajtás a márka újdonsága körül. A tégelyes változata is a birtokomban van és nagyon szeretem, így reméltem, hogy ez sem fok csalódást okozni. Korábban csak egy applikátoros korrektorral volt még dolgom, ami nem tett rám jó benyomást, így ebben sem voltam biztos. Egyébként a külső csinos, semmi felesleges cicoma. A feliratok nem kopnak, nálam ez plusz pont, így szívesebben veszem a kezembe. A kupakja könnyen rátekerhető és stabilan rajta is marad, így nem kell attól tartanunk, hogy utazás során a sminkes táskánkba folyik a tartalma.

Kép 1025

A színe tökéletes a bőrszínemhez, így nem kell trükkhöz folyamodnom a használata során. A szem alatti területen, illetve az orrom környéki pirosság ellen használom, a bőrhibákra inkább a tégelyes testvérét veszem elő. Féltem, hogy túl híg lesz a termék, de egyáltalán nem az, gyorsan és mattra szárad, éppen ezért igyekezni kell az eldolgozásával, ha nem akarjuk darabosra a végeredményt.

Kép 1030

A fedése tökéletes,  én teljesen meg vagyok vele elégedve, szuperül felfrissíti a szem alatti területet, “feltölti” azt, de remekül belesimul a bőrbe, egyáltalán nem látszik, hogy ott van. A tartósságára nem panaszkodom, a nap elteltével sincs gond a szem alatti karikákkal, szépen tartja magát a termék. Azt nem tudom, valóban vízálló-e, de micellás vízzel könnyen lemosható, az biztos. Újabb termék, amiért egyre inkább megkedvelem a CATRICE márkát, csak azt bánom, hogy helyben nem kapható. Ez a korrektor hű társam egy jó ideje és maradni is fog a mindennapi sminkrutinomban.

Most egy jó ideig nem is fogok újabb korrekort kipróbálni, jól elleszek ezzel a kicsikével, de azért szívesen megtudnám, hogy Nektek melyik darab vált be leginkább?

 

Facebook

instagram

bloglovin

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!