Nora's Diaries

Teszt – AVON Big&Daring szemceruza

P8070495

A szemceruzáimat szinte mindig az AVON kínálatából választom. A termékkínálat bő, az árak barátaik, a csavaros, önhegyező ceruzák pedig szuperek. Az előző barna szemceruzám már éppen kifogyóban volt, így új után kellett néznem, így esett a választásom a Big&Daring deep brown árnyalatára. Nagyon szeretem a barna színt, a szürkés-kék szememet szuperül kiemeli és nem is annyira feltűnő, mintha feketét használnék, így mindennapokra általában a barna mellett döntök.

Alig vártam, hogy megérkezzen és kipróbálhassam, valamint tesztet is hozni akartam róla, hiszen az AVON szinte mindenkinek elérhető.

A termék egy csinos kis dobozban érkezik, én ennek külön örülök, hiszen így tudom, hogy kevésbé van esély arra, hogy szállítás közben megsérüljön. A dobozon a szokásos információkat találjuk, én egy ideig mindig meg szoktam tartani, magam sem tudom, miért. Maga a ceruza szokásosan fest, fekete borítás, fehér feliratozással. A ceruza csavaros, így nem kell attól tartanunk, hogy hegyezés közben tönkretesszük.

P8070493

Az “állaga” szuper, nem is túl kemény és nem is túl lágy, így nagyon könnyű a használata, nem mászik el rögtön és nem is sérti fel a szemhéjunkat. A pigmentáltsága fantasztikus, egyetlen vonással gyönyörű, telt barna színt kapunk, így nem kell többször áthúzni, elegendő egyszer is. Használat után én mindig elsatírozom picit az élét, így jobban mutat szerintem, valamint a tartósságára is rásegít. Így azzal sincs gondom, hogy napközben eltűnne, egy nagyon meleg, izzasztó, kirándulós napot is kibírt. Kopott ugyan és a színéből is vesztett, de nem feltűnően, így nem vált igénytelenné a sminkem, nem kellett javítani rajta napközben sem. A swatch a kézfejemen jó pár kézmosást is kibírt, tehát valóban tartós ceruzáról van szó.

P8070506

 

P8070504

A lemosása ennek ellenére könnyű, a Rival de Loop arclemosó vizem is megbirkózik vele, így nem kell attól tartanunk, hogy megszínezi a szempillák tövét.

P8070510

Összességében elmondhatom, hogy egy nagyon klassz szemceruzát kapunk a pénzünkért. Én 1149,-Ft-ért vásároltam, ami nem nagy összeg, ha ilyen jól teljesít. A termék normál ára 1549,-Ft, de sokszor kapható akciósan. Már csak a tökéletes barna szemhéjtust kellene megtalálnom, azt még sajnos nem sikerült.

Nektek meg van ennek a terméknek valamelyik árnyalata? Mennyire vagytok vele megelégedve?

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!