Nora's Diaries

Trópusi manikűr

Bár most eléggé visszavett az időjárás, azért a hétvégén még időszerű volt ez a manikűr. Régóta ki szerettem volna próbálni, de mindig ügyetlennek éreztem magam hozzá. Miért is? Hiszen nagyon egyszerű! Így sikerült az én manikűröm, pálmafákkal.

P7269993

Azt átmenet, amihez EZT és EZT a lakkot használtam, nem lett a legszebb, de a végeredménnyel elégedett vagyok. A mintát most kivételesen akrillal festettem meg. Sokkal könnyebb vele dolgozni, mégsem szeretem, valamiért mindig könyékig összekenem magam, ha ezt használom. Megpróbálok ezentúl óvatosabban bánni vele, mert sokkal jobb ezzel mintát festeni, mint lakkal.

P7269996

A jobb kezemen kicsit félresikerült a minta, de kivágtam magam és úgy adtam elő, hogy ezen a szigeten bizony szélvihar dúl, azért ilyen össze-vissza ez a pálmafa. 😀

Igazán nyárias minta, így tökéletesen nyaralás-kompatibilis, főleg annak, aki pálmafák alatt hűsöl a jól megérdemelt pihenése alatt.

Rajzolunk egy egyenetlen szárat, arra 4-5 levelet, majd apró mozdulatokkal megfestjük rá a hosszúkás leveleket és már kész is. Festhettek rá néhány madár körvonalat is, ezzel még jobban mutat a naplemente színhatás.

P7269993

Szerintem mindenképpen próbáljátok ki, hiszen nehéznek tűnhet, mégsem az. Aki gondolja, youtube-on beírja a “palm tree nail tutorial” szavakat és már válogathat is a videók között, hogy mely alapján készüljön a mű. 🙂 Remélem sokan kedvet kaptok egy nyári lakkozáshoz ebben a hűvös időben is!

Ha tetszett a bejegyzés látogass el a blog Facebook oldalára is, valamint kövesd bloglovin'-on, hogy ne maradj le a legfrissebb bejegyzésekről sem. Ha az életembe pillantanál be, kövess Instagramon!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!